Ντε Ρόσι: «Έμεινα για τον κόσμο και την πόλη»

16:52 6/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι επέκτεινε τη συνεργασία του με τη Ρόμα μέχρι το 2017, δηλώνοντας πως έμεινε για χάρη του κόσμου, αλλά και επειδή έχει δεθεί με τη Ρώμη.

Το... σενάριο του Ιταλού χαφ είχε ευτυχή κατάληξη για τους «τζαλορόσι», καθώς ο Ντε Ρόσι θα μείνει στην «Αιώνια πόλη» για ακόμα πέντε χρόνια.

«Ο λόγος που με έκανε να μείνω εδώ και να συνεχίσω με το ίδιο πάθος τη δουλειά μου, είναι η πόλη και ο κόσμος», δήλωσε αρχικά.

«Οι διαπραγματεύσεις ήταν μακροχρόνιες και δεν κρύβω

πως είχα αμφιβολίες. Σκεφτόμουν διάφορα πράγματα και μίλησα με διάφορους συλλόγους. Θα έμενα μόνο αν με ήθελε ο κόσμος της ομάδας. Πέρυσι μου έδειξαν την αγάπη τους παρ' ότι αρκετοί αμφέβαλαν για την αξία μου», συμπλήρωσε ο 28χρονος μέσος.

Όσο για τις σκέψεις του να μετακομίσει στην Πρέμιερσιπ και την Μάντσεστερ Σίτι, τόνισε: «Σκεφτόμουν να παίξω σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα, να αντιμετωπίσω κορυφαίες ομάδες. Όχι πως εδώ δε μπορώ. Επιπλέον ήθελα να δω αν μπορώ να σταθώ σε άλλο πρωτάθλημα. Έμεινα εδώ όμως όχι για να είμαι τουρίστας. Πιστεύω στην ομάδα», τόνισε κλείνοντας ο Ντε Ρόσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα