ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σφαιρόπουλος: "Πρόκληση οι τρεις διοργανώσεις"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επισήμανε τις πολλές αλλαγές στο ρόστερ του Πανιωνίου, ωστόσο τόνισε πως με πολύ δουλειά θα καταφέρει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και τη νέα χρονιά.

"Καλησπέρα και από εμένα! Σίγουρα η αλλαγή προσώπων είναι μεγάλη, έφυγαν βασικοί πυλώνες, παρ’ όλα αυτά το υλικό που έχουμε είναι πολύ καλό και μπορούν να αναπληρώσουν τα καλά όσων έφυγαν. Με την πάροδο του χρόνου θα είμαστε καλύτεροι. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος, είναι ντεσαβαντάζ που έμειναν μόνο τέσσερις παίκτες από πέρυσι, αλλά παντρεύοντας

όλα τα στοιχεία μεταξύ τους θα έχουμε ανταγωνιστικό σύνολο".

Ο προπονητής του Πανιωνίου τόνισε: "Η διαφορά των μεγάλων με τους υπόλοιπους είναι μεγάλη. Δεν ξέρω αν είναι μεγαλύτερη από πέρσι, αλλά είναι μεγάλη. Στην καλή τους ημέρα οι άλλες ομάδες μπορούν να κερδίσουν τον οποιοδήποτε και αυτό δίνει ποιότητα στο πρωτάθλημα. Τα μπάτζετ παίζουν ρόλο. Είναι πολύ σημαντικό που όλες οι ομάδες έχουν μικρά ελληνόπουλα. Αυτό είναι μεγάλη πρόοδος για το μπάσκετ και τα επόμενα χρόνια θα δούμε κάτι ξεχωριστό".

Για να συμπληρώσει πως: "Είναι πρόκληση που όπως και πέρσι θα αγωνιζόμαστε σε τρεις διοργανώσεις. Πέρσι αποκλειστήκαμε νωρίς από το Κύπελλο. Φέτος περιμένουμε την κλήρωση Σημασία για εμάς έχει το ταξίδι και θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και το ταξίδι να κρατήσει περισσότερο".

Keywords
Τυχαία Θέματα