ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ | Ανακοίνωσε Ιωακειμίδη ο Ερμής Λαγκαδά

Ο Σίμος Ιωακειμίδης αποτελεί επίσημα πλέον κομμάτι της "μηχανής" του Ερμή Λαγκαδά μετά και την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει την απόκτηση του Σίμου Ιωακειμίδη (23 ετών, 1.98, guard) τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένειά του"

Ο Σίμος Ιωακειμίδης ξεκίνησε από τα Αστέρια του Θ. Ροδόπουλου, αγωνίστηκε στους εφήβους του Άρη ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε με τη Ξάνθη (Α2), ΜΕΝΤ (Β'), Πιερικό (Α2). Ωστόσο πριν από 4 χρόνια φόρεσε

και τη φανέλα του Ερμή. Έτσι ο αθλητής θα ξαναφορέσει τα πράσινα ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα έχει για συμπαίκτη τον μικρότερο αδερφό του. Ο Ιωακειμίδης διετέλεσε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές Ομάδες ενώ κατέκτησε την 2η θέση στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων του 2007.

Ο αθλητής υπέγραψε χθες το συμβόλαιο του ενώ προέβη και στις ακόλουθες δηλώσεις: "Χαίρομαι που επιστρέφω στον Ερμή. Ευχαριστώ τον σύλλογο που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο ύστερα από 1 χρόνο (λόγω σοβαρού τραυματισμού). Αποτελεί δέλεαρ να έχω συμπαίκτη τον μικρότερο μου αδερφό. Ο Ερμής αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τα νέα παιδιά να ξεδιπλώσουν τον ταλέντο τους. Στον Λαγκαδά αγαπούν υπερβολικά το μπάσκετ και φυσικά το ξέρουν πάρα πολύ καλά. Νιώθω ήδη αρκετά μεγάλος σε σχέση με τα πολλά και ταλαντούχα μικρά παιδιά που υπάρχουν στον σύλλογο. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Άλλωστε αυτός ο σύλλογος, αξίζει να πάει ακόμη πιο ψηλά. Δύσκολα συναντάς τέτοια οργάνωση, μεθοδικότητα και πλάνο. Το ευχάριστο για μένα είναι ότι βρίσκομαι σε καλή αγωνιστική κατάσταση λόγω της παρουσίας μου σε όλη την προετοιμασία του Άρη. Εύχομαι υγεία σε όλους και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Τα υπόλοιπα εντός αγωνιστικών χώρων από το προσεχές Σάββατο όπου υποδεχόμαστε ένα εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο, τον Κόροιβο".

Keywords
Τυχαία Θέματα