ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Δυνατοί μέσα στην έδρα μας"

Ο Γιώργος Ζευγώλης προετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο και δήλωσε αισιόδοξος ότι ο Ηλυσιακός μέσα στην έδρα του, όπου είναι πολύ δυνατός, μπορεί να επικρατήσει της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ο νέος κόουτς του Ηλυσιακού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "NovaΣπορ FM 94.6" για το γεγονός ότι θα βρίσκεται στον πάγκο του Αθηναϊκού αλλά και του Ηλυσιακού, αλλά και την αναμέτρηση της ομάδας των Ιλισίων με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν έχει περισσότερη πίεση ο πάγκος του Ηλυσιακού ή του Αθηναϊκού:

"Οι κοπέλες έχουν την πίεση των στόχων

του Γκίνες, ενώ υπάρχει πίεση γιατί πρέπει να πάρουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το πρωτάθλημα είναι πιο αναγνωστικό φέτος, αν και νομίζω πως θα το κατακτήσει και πάλι ο Αθηναϊκός. Ωστόσο, το ματς του Σαββάτου εντός έδρας με το Ελληνικό θα είναι πολύ ενδιαφέρον και πολύ δύσκολο".

Για το παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον Πανιώνιο:

Πανιώνιος έκανε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, άλλα νομίζω πως ο Ηλυσιακός στο γήπεδό του είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, στη συνεχεία έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και έτσι θα πρέπει να πάρουμε αυτό το παιχνίδι που γίνεται στην έδρα μας".

Για το αν έχει χρόνο να βρίσκεται και στις δύο ομάδες:

"Στον Αθηναϊκό είμαι πιο πολύ σαν τεχνικός διευθυντής. Ωστόσο, θα πηγαίνω στους αγώνες των κοριτσιών, τα οποία και αγαπώ πάρα πολύ, καθώς με βοήθησαν, ώστε να φανεί το έργο μου και να πάω στον Ηλυσιακό".

Keywords
Τυχαία Θέματα