ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Σχορτσανίτης: "Τα πάντα για την πρόκριση"

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπαρτσελόνα και απέχει πλέον ένα βήμα από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα, με τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη να επισημάνει την ψυχραιμία που έδειξε η ομάδα του και να τονίζει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες θα κάνουν τα πάντα για να πα΄ρουν την πρόκριση.

"Προσπαθούμε να κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας και να μείνουμε κοντά στη ροή του παιχνιδιού και να ελέγχουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θέλουμε έτσι να εκτελούμε τις

οδηγίες των προπονητών κατά γράμμα. Αυτό είναι το βασικό. Να κρατάμε καθαρό μυαλό. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό κάνουμε", δήλωσε αρχικά ο "Βig Sofo" ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αυτό που μας έδωσε τη νίκη ήταν η ψυχραιμία, γιατί όταν μείναμε τέσσερις πόντους πίσω, παίξαμε ήρεμα και φθάσαμε στην ανατροπή. Αυτό έχει σημασία πλέον. Φτιαχτήκαμε φέτος και δεν υπάρχει η εμπειρία του παρελθόντος. Πιστεύω πως στεκόμαστε μία χαρά".

Οσον αφορά για την προσωπική του απόδοση αλλά και το ματς της Πέμπτης (18/4) σημείωσε πως "προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ για την ομάδα. Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να σκοράρω περισσότερο και να κάνω περισσότερα. Ωστόσο. από εμένα η ομάδα χρειάζεται άλλα πράγματα. Χαίρομαι πολύ για την επιτυχία μέχρι στιγμής. Σημασία έχει να μην κοιτάμε το προσωπικό όφελος αλλά αυτό της ομάδας. Δεν θέλω να πω πως θα κερδίσουμε οπωσδήποτε. Απλά θα υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για τη νίκη πρόκρισης. Δεν θα τα παρατήσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα