ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βραβεύει τους χορηγούς του

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται την Κυριακή (21/4, 17.00) τον Παναθηναϊκό και στο ημίχρονο της αναμέτρησης της 24ης αγωνιστικής της Α1 θα βραβεύσει τους χορηγούς του αλλά και όσους βοήθησαν στην φετινή ομολογουμένως πολύ καλή πορεία του.


"Η Διοίκηση του Α. Σ. Απόλλων Πάτρας αποφάσισε να βραβεύσει τον Μεγάλο Χορηγό του Συλλόγου, ΟΠΑΠ Α.Ε., καθώς συνέβαλε τα μέγιστα στην εκτέλεση εργασιών επισκευής του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας.

Η βράβευση της ΟΠΑΠ

Α.Ε. θα πραγματοποιηθεί στο ημίχρονο του παιχνιδιού του Απόλλωνα Πάτρας με τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδας για το 2013, Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της BasketLeague ΟΠΑΠ.

Επίσης, η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας αποφάσισε να βραβεύσει τους Μεγάλους Χορηγούς του (ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ Α.Β.Ε.Ε, CARNA - ΜΙΧΑΛΑΚΟΣ Χ. & ΣΙΑ ΕΕ, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ GAS) στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης και Κυπελλούχο Ελλάδας για το 2013, Παναθηναϊκό, για την 24η αγωνιστική της BasketLeague ΟΠΑΠ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη βοήθεια που πρόσφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν στην ομάδα μας.

Ο Απόλλων Πάτρας θα βραβεύσει όλους τους Χορηγούς του, και όσους συνέδραμαν στην φετινή προσπάθεια του Συλλόγου, σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου", αναφέρει η ανακοίνωση των "μελανόλευκων".

Keywords
Τυχαία Θέματα