ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Πολύ σημαντικά παιχνίδια"

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Σόφια της Βουλγαρίας όπου θα πάρει μέρος σε φιλικό τουρνουά, χωρίς τον τραυματία Δημήτρη Διαμαντίδη και Ρόκο Ούκιτς και για αυτές τις απουσίες μίλησαν ο Χάρης Γιαννόπουλος και Γάιος Σκορδίλης.

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για Σόφια, ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:

"Τα φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία παίζουν πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Βλέπεις τι έχεις κάνεις μετά από τόσες πολλές και δύσκολες προπονήσεις και έχει την ευκαιρία

να “δεθείς” σαν ομάδα. Αυτήν την στιγμή εμάς μας λείπουν δύο πλέι μέικερ και πρέπει εμείς οι υπόλοιποι να καλύψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα το κενό τους. Είναι οι παίκτες που θα κινούν τα νήματα στην περιφέρεια, αλλά το θέμα για εμάς είναι ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε και με αυτές τις καταστάσεις. Να δούμε πως μπορούμε να λειτουργήσουμε και χωρίς τους Διαμαντίδη και Ούκιτς".

Από την πλευρά του, ο Γάιος Σκορδίλης, δήλωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό ταξίδι για εμάς. Θα είμαστε όλη η ομάδα μαζί για αρκετό διάστημα και θα προσπαθήσουμε να γίνουμε “ένα”. Να “δεθούμε” ακόμα περισσότερο. Είναι σίγουρα μειονέκτημα για εμάς που θα πάμε να παίξουμε χωρίς του Διαμαντίδη και Ούκιτς, τα βασικά μας πλέι μέικερ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο. Εμείς πέφτουμε κατευθείαν στα βαθιά και όπως μας είπε και ο κόουτς θα πρέπει να μάθουμε να εκμεταλλευόμαστε την κάθε δυσκολία. Να προετοιμαζόμαστε για όλες τις καταστάσεις και πάντα να παλεύουμε για το καλύτερο. Δεν έχω άγχος προσαρμογής. Με τα περισσότερα παιδιά έχω παίξει ως αντίπαλος και τα γνωρίζω. Με τον Γιαννόπουλο και τον Κόμματο έχουμε παίξει και συμπαίκτες οπότε όλα είναι οικεία για εμένα. Η αλήθεια είναι πως ανυπομονώ για την Eυρωλίγκα. Θα είναι πρωτόγνωρο για εμένα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ αλλά και να κάνω ότι μου ζητηθεί από τον προπονητή μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα