ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Σπάνιο τεστ..."

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τις ιδιαιτερότητες που θα έχουν τα φιλικά του Παναθηναϊκού στην Σόφια, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Ρόκο Λένι Ουκιτς.

"Ταξιδεύουμε στη Σόφια για το πρώτο, δυνατό, τουρνουά της σεζόν με μία πάρα πολύ σημαντική ιδιαιτερότητα για την ομάδα μας. Πάμε στη Βουλγαρία χωρίς να έχουμε στη σύνθεσή μας τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά και χωρίς τον Ούκιτς. Δηλαδή πάμε να παίξουμε

μην έχοντας δύο από τους τρεις πλέι μέικερ μας. Έχουμε αυτές τις δύο απουσίες σε μία καίρια θέση που πολύ δύσκολα μπορείς να την καλύψεις. Άλλες θέσεις καλύπτονται πιο εύκολα, αλλά αυτή του πλέι μέικερ είναι ιδιαίτερη", δήλωσε κατά την αναχώρηση της "πράσινης" αποστολής για την Σόφια ο προπονητής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Βέβαια, αυτό που έχω πει και στους παίκτες είναι ότι πρέπει όλα να τα βλέπουμε θετικά. Μέσα από τους αγώνες αυτούς θα πρέπει να μάθουμε να δουλεύουμε και χωρίς τον Διαμαντίδη. Είναι ένα πολύ σπάνιο τεστ για εμάς και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Κάτι ανάλογο μπορεί να μας συμβεί και κατά την διάρκεια της σεζόν και θα πρέπει να είμαστε σε θέση να το αντιμετωπίσουμε. Κάτι που όλοι απευχόμαστε".

Οσον αφορά για τις προσδοκίες του από το τουρνουά της Σόφιας σημείωσε ότι "έχουμε μαζί μας τον Άρμστρονγκ. Ένα παιδί που δεν είναι πολύ καιρό μαζί μας και προσπαθούμε όλοι μαζί να τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα για να μπορέσει να παίξει το μπάσκετ που ξέρει. Τη Δευτέρα περιμένουμε να έρθει μαζί μας και ο Ούκιτς ενώ είμαστε στην αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη. Αυτό που μας ενδιαφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο είναι να δούμε σε τι κατάσταση είναι τα παιδιά που έχουμε, στο υψηλότερο επίπεδο. Πρέπει μέσα από τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας να συνεχίσουμε να βλέπουμε την διάθεση που έχουν οι παίκτες μας, το ομαδικό πνεύμα αλλά και σιγά-σιγά να βγαίνουν και οι αυτοματισμοί. Μόλις γυρίσουμε πίσω θα πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα των αγώνων που δώσαμε. Να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Να δούμε στο βίντεο τι έχουμε κάνει και να δουλέψουμε σε ό,τι πήγε λάθος. Η εικόνα είναι πιο δυνατή από την ομιλία".

Keywords
Τυχαία Θέματα