ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Πανέτοιμοι για σκληρή δουλειά"

Ο Αργύρης Πεδουλάκης συνεχίσει το "χτίσιμο" του νέου Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ομάδα πάντα έχει υψηλούς στόχους και θα χρειαστεί χρόνο για να "δέσει".

"Η δουλειά έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό, απλώς τώρα ξεκινά μέσα στο γήπεδο. Είναι ευχάριστο, είναι η δουλειά μας, η αγάπη μας που έχει εκφραστεί από μικρά παιδιά και είναι κάτι όμορφο", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού στην εφημερίδα

"Πράσινη" και συνέχισε:

"Η μαγική λέξη είναι "διάβασμα", δηλαδή πρέπει να παίζεις με μυαλό, βασικό στοιχείο. Το μπάσκετ είναι κατά κύριο λόγο παιχνίδι που πρέπει να παίζεται με μυαλό, το πρώτο προσόν που πρέπει να έχεις είναι μυαλό. Οπότε αυτό το στοιχείο πρέπει να βάλουμε είναι να διαβάζουμε τα αδύνατα σημεία της αντίπαλης ομάδας και στην άμυνά μας και στην επίθεση. Να είναι πολύ πιεστική και επιθετική η άμυνά μας, όπως ήταν όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω η σχέση αυτών των ανθρώπων που απαρτίζουν το αγωνιστικό τμήμα, ιδιαίτερα των παιδιών, να είσαι σε πολύ καλό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να είναι καλή η ατμόσφαιρα στους δέκα μήνες που κρατάει μια σεζόν.

Θα κάνουμε πράγματα που εκφράζουν τον Παναθηναϊκό και όλο το ελληνικό μπάσκετ, δεν υπάρχει κάτι κρυφό. Θεωρήσαμε βασικό και έχουμε παιδιά που θα έχουν μεγάλο κίνητρο να διακριθούν στη ζωή τους, είναι δύο παλαιότερα παιδιά, οι αρχηγοί μας, που ξέρουν να οδηγούν τους υπόλοιπους μέσα στα αποδυτήρια και πιστεύω πως θα πάνε καλά", είπε ο Ελληνας τεχνικός και κατέληξε:

"Χρειάζεται χρόνος για να δέσει η ομάδα, οι στόχοι μας είναι υψηλοί, είμαστε πανέτοιμοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά γι’ αυτό, ώστε να κάνουμε ευτυχισμένους τους φιλάθλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα