ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πάνκο: "Να δείξουμε ότι είμαστε ο ίδιος Παναθηναϊκός"

Ανυπόμονος να παίξει πλάι στον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, δήλωσε ο Αντι Πάνκο που τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να συνεχίσει την νικηφόρα παράδοσή του.

"Ξέρω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό. Είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη τα τελευταία 15 χρόνια. Δεν έχει νόημα να το λέμε ότι θέλουμε να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Αυτό το θέλουν όλοι. Το βασικό κίνητρο είναι να συνεχίσουμε την παράδοση, να δείξουμε ότι είμαστε ο ίδιος Παναθηναϊκός", δήλωσε αρχικά

ο Αμερικανός φόργουορντ στην εφημερίδα Goal.

Για τη θέση που αγωνίζεται, είπε: "Κοίταξε, είμαι τριάρι που πέρυσι έπαιξα τεσσάρι και αναδείχθηκα MVP στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Ό,τι μου ζητήσουν θα το κάνω. Μπορώ να πασάρω, να παίξω άμυνα, να παίξω ένας εναντίον ενός, να κάνω drive... Η ουσία είναι ότι με μένα και τον Σόφο στην front line οι αντίπαλοι θα έχουν πρόβλημα... Ειδικά αν ντουμπλάρουν τον Σόφο, εγώ θα είμαι ελεύθερος".

Τέλος, για τους Διαμαντίδη και Σχορτσανίτη είπε: "Ο Διαμαντίδης είναι μέσα στους κορυφαίους γκαρντ στην ιστορία της Ευρωλίγκα. Είναι ένας μεγάλος ηγέτης που βάζει πάνω απ΄ όλα την ομάδα. Και αυτό μ΄ αρέσει και μένα. Όσο για τον Σοφοκλή; Πόσους σέντερ σαν κι αυτόν ξέρετε στην Ευρώπη; Τον άνθρωπο απλώς δεν τον σταματάς, είναι μοναδικός. Ανυπομονώ να παίξω μαζί τους, ειλικρινά".

Keywords
Τυχαία Θέματα