NBA | Σκαλαμπρίνι: "Ας μου πουν ότι δεν είμαι καλός"

Η καριέρα του Μπράιαν Σκαλαμπρίνι έχει αρχίσει να φτάνει στην... δύση της αλλά ο ίδιος δεν φαίνεται διατεθιμένος να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ακόμη κι αν πλέον δυσκολεύεται να βρει κάποιο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα των Σικάγο Μπουλς, ο πρώην πρωταθλητής με τους Σέλτικς (2008), δήλωσε:

"Θα απογοητευτώ αν τα παρατήσω. Έχω πρόταση για να γίνω σχολιαστής σε τηλεοπτικό δίκτυο και όλοι μου λένε να την αποδεχθώ. Παρόλα

αυτά, εγώ θέλω να έρθει κάποιος και να μου πει ότι δεν με χρειάζεται. Πάντα ήμουν δύσκολος στο να φύγω από μια ομάδα. Ας έρθουν λοιπόν να μου πουν ότι δεν είμαι καλός. Το μόνο που θέλω είναι να το δω να συμβαίνει", είπε αρχικά ο "White Mamba", όπως τον αποκαλούν και συνέχισε:

"Ποτέ δεν με πήρε από κάτω. Έχω ακούσει αμέτρητες φορές να λένε ότι δεν είμαι καλός, όμως δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο κόσμος.

Δεν με νοιάζει αν πιστεύουν ότι δεν είμαι καλός, δεν με ενοχλεί. Και ξέρεις γιατί δεν με ενοχλεί; Γιατί ξέρω ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Ξέρω το παιχνίδι. Ακόμη κι αν πει κάποιος ότι είμαι ένας τραγικός τηλεσχολιαστής, δεν θα το εκλάβω σαν επίθεση.

Πρέπει να είσαι ανόητος για να με κρίνεις με αυτό τον τρόπο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί πάλεψα και κέρδισα τη συμμετοχή μου στο ΝΒΑ. Γιατί παλεύω καθημερινά. Γιατί είμαι ο πρώτος που πηγαίνει στην προπόνηση και ο τελευταίος που φεύγει από αυτήν. Γιατί σε όλη μου τη ζωή ξυπνάω στις 05.30 για να προπονηθώ. Μπορεί να πιστεύεις ότι είμαι ένα αστείο. Μπορεί και να είναι έτσι. Εγώ όμως ξέρω γιατί βρίσκομαι εδώ".

Keywords
Τυχαία Θέματα