ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | "Ολα για τη νίκη"

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή (6/12) τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και οι Στεφάν Λάσμε και Αντώνης Φώτσης επισήμαναν πως θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

"Θα μας λείψει. Στάθηκε άτυχος. Αλλά γι' αυτό είμαστε μεγάλη ομάδα, διαθέτουμε τους παίκτες να αναπληρώσουμε το κενό του. Θα είμαι εδώ να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο, παρότι έχω κάνει μόνο 2 προπονήσεις και δεν ξέρω κατά πόσο είμαι έτοιμος", είπε αρχικά ο Στεφάν

Λάσμε και στην συνέχεια επρόσθεσε: "Δε θέλω να πω πως είναι κακή ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κάνουμε λάθη και πρέπει να τα διορθώσουμε. Η βοήθεια του κόσμου είναι σημαντική για εμάς. Μπορώ να πως είναι ο πιο συνεπής "παίκτης" μας. Αλλά εμείς πρέπει τα δώσουμε όλα και να φτάσουμε στη νίκη".

Από την άλλη πλευρά ο Αντώνης Φώτσης: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μία νεανική ομάδα. Παίζουμε εντός έδρας και θα έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Πρέπει να παίξουμε καλά και δυνατά. Είναι μία ομάδα με πάθος και ρυθμό στον τρόπο που αγωνίζεται. Πρέπει να τα ματσάρουμε αυτά και να κάνουμε το παιχνίδι μας".μΔεν παρέλειψε να μιλήσει και για την απουσία του Νίκου Παππά: "Δεν είναι κάτι που το ελέγχει, έτσι είναι ο αθλητισμός. Πρέπει να το ξεπεράσουμε κι όσοι είμαστε υγιείς να τα δώσουμε όλα για τη νίκη".

Εν τω μεταξύ στην προπόνηση των "πρασίνων" βρέθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο οποίος συνομίλησε με τους Αργύρη Πεδουλάκη και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα