ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ενάμιση μήνα εκτός ο Παππάς"

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο Ο.Α.Κ.Α. (6/12, 21:30/novasports 3) για την 8η αγωνιστική του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να τονίζει πως το πρώτο παιχνίδι στη Χάλα Πιονίρ αποτελεί τον οδηγό της ομάδας των "πρασίνων", ενώ μιλώντας για τον τραυματισμό του Νίκου Παππά είπε πως είναι πιο σοβαρός από ό,τι αρχικά φαινόταν.

"Καλησπέρα σ' όλους. Αύριο (6/12) έχουμε ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε. Επιβάλλεται να κερδίσουμε. Ο

Ερυθρός Αστέρας παίρνει ενέργεια απ' την άμυνα, έχει δυνατή πρώτη γραμμή, παίζει πολύ physical game κι από εκεί τρέχει στον αιφνιδιασμό μέχρι το καλάθι για ελεύθερα τρίποντα. Μέσω ρυθμού βρίσκει φάσεις. Μάχεται κι εκτός έδρας. Οδηγός μας πρέπει να 'ναι το πρώτο παιχνίδι. Στον πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά σοφτ, στο δεύτερο ημίχρονο δυναμώσαμε αρκετά την άμυνά μας κο αυτό θα πρέπει να 'ναι οδηγός μας", είπε αρχικά ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέχεια της συνέντευξης Τύπου στάθηκε στον τραυματισμό του Παππά, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ σοβαρό. "Ο Παππάς έχει το ντράιβ στα χαρακτηριστικά του. Και τότε είχε κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Τα νεότερα είναι ότι ο τραυματισμός του είναι σοβαρός. Θα πάει στο εξωτερικό, σε γιατρό ειδικευμένο σε τραυματισμούς στον αγκώνα. Εχει πρόβλημα στο δεξί αγκώνα. Δεν μπορούμε να σας πούμε περισσότερο για το χρόνο απουσίας. Μίνιμουμ ενάμιση μήνα, ίσως και να είναι παραπάνω. Θα μας πει ο γιατρός, αυτές είναι οι πρώτες εκτιμήσεις. Μπορεί να είναι και περισσότερο" τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία γνωστοποίησε ότι ο Λάσμε θα είναι στην 12άδα: "θα είναι κοντά μας, όπως και να είναι", ανέφερε ενώ για τον Μαυροκεφαλίδη άφησε ανοικτό και πιθανό να βοηθήσει και αυτός, αφού θα βρίσκεται στη 12άδα: "Περιμένουμε και τον Λουκά, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν έχει κάνει προπόνηση απ' το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό".

Για τον Στεφάν Λάσμε είπε: "Ο Λάσμε θα είναι μαζί μας. Δεν έχουμε την πολυτέλεια. Όπως και να είναι, θα 'ναι μαζί μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα