ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Γεωργοπαδάκος: "Ευτυχισμένος στον Αμύντα!"

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται ο Αμύντας, που στο ξεκίνημα της χρονιάς είχε κάποια ατυχή αποτελέσματα. Ο Σάκης Γεωργοπαπαδάκος συνεχίζει να εκτελεί με την ίδια συνέπεια τις αντίπαλες άμυνες και δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στην προσπάθεια που γίνεται φέτος και έχουν φέρει τόσο ενθαρρυντικές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία παιχνίδια κόντρα σε Δούκα και Πόλις.

Μέσω των δηλώσεών του στο superbasket.gr, ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε ευτυχισμένος στον Αμύντα, επισημαίνοντας πως

στις προπονήσεις πέφτουν κορμιά, γι αυτό και η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σπουδαία επικράτηση επί του Δούκα, είπε: "Ο Δούκας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, έχοντας εδώ και χρόνια ένα ελεύθερο παιχνίδι που τους βοηθάει περισσότερο φέτος με τους παίκτες που έχουν στο ρόστερ. Εμείς κερδίσαμε κι αυτό κρατάμε".

Για το πού κρίθηκε ο αγώνας με τον Πόλις: "Το ματς με τον Πόλις ξεκίνησε με 0-20, χάρη στην καλή κυκλοφορία της μπάλας, τα ελεύθερα σουτ που βάλαμε και την συγκέντρωση στην άμυνα. Θέλω να πω και κάτι όσον αφορά τον Σιγκλέτο. Είχε έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο και χάρηκα πάρα πολύ που τον είδα πάλι με την εμφάνιση της ομάδας του στο παρκέ. Του εύχομαι... σιδερένιος".

Για το κλίμα στην ομάδα ανέφερε: "Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο πιο καλά μπορούμε για τη συνέχεια. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με την ίδια σοβαρότητα. Το κλίμα μεταξύ μας είναι πάρα πολύ καλό. Ακούμε τους προπονητές μας και προσπαθούμε αυτή η δουλειά να βγαίνει κάθε Κυριακή ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στην προπόνηση πέφτουν κορμιά. Έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον".

Για το πού μπορεί να φτάσει ο Αμύντας: "Εμείς τώρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για το κυριακάτικο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση Ιλίου. Με συγκέντρωση και δουλειά. Ποτέ μια ομάδα δεν έφτασε ψηλά κοιτάζοντας την κορυφή. Αμα την κοιτάς, δεν πρόκειται να την φτάσεις ποτέ. Είμαι ευτυχισμένος στην Αμύντα. Εύχομαι να χουμε την υγεία μας και να μαστε γεροί".

Keywords
Τυχαία Θέματα