ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Καπόνο: "Εξαιρετική ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Για τις εντυπώσεις του από τις πρώτες ημέρες που βιώνει στην οικογένεια του Παναθηναϊκού μίλησε ο Τζέισον Καπόνο, ο οποίος εξήγησε τι μπορεί να προσφέρει μέσα στο παρκέ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην εμπειρία του από το NBA.

Διαβάστε όσα είπε στον ΟΤΕ Sport ο 31χρονος Αμερικανός άσος:

Για το πώς του φαίνονται

οι πρώτες ημέρες του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό: "Η πρώτη μου εμπειρία ήταν καλή, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, με καλούς παίκτες, που γνωρίζονται λίγους μήνες μεταξύ τους. Από την πρώτη μέρα με βοήθησαν να προσαρμοστώ και ήταν όλοι καλοί μαζί μου".

Για το τι μπορεί να προσφέρει: "Όλοι με γνωρίζουν από το περιφερειακό μου σουτ, αλλά μπορώ να προσφέρω περισσότερα, μπορώ να φέρω μία ισορροπία στο γήπεδο με αυτά που μπορώ να κάνω".

Για τους μεγάλους παίκτες του ΝΒΑ με τους οποίους έχει συνεργαστεί: "Όταν ήμουν μικρός τους έβλεπα σαν ινδάλματα, τον Κόμπι, τον Άιβερσον τον Σακίλ και δεν φανταζόμουν ότι θα παίξω κάποια στιγμή μαζί τους. Όταν τους γνωρίζεις καταλαβαίνεις πως είναι κανονικοί άνθρωποι, απλά έχουν κάτι το ξεχωριστό".

Για το ποια ομάδα πρόκειται να κατακτήσει τον τίτλο στο ΝΒΑ: "Φέτος πιστεύω πως φαβορί είναι το Μαϊάμι που έχει κρατήσει την περσινή ομάδα, οι Λέικερς, οι Σπερς, οι Θάντερ, ενώ πιστεύω πως θα παλέψουν για τον τίτλο κι ομάδες της νέας γενιάς όπως οι Νικς και οι Κλίπερς".

Keywords
Τυχαία Θέματα