Α ΕΣΚΑ | Βεκρής: "Ο Σπόρτιγκ είναι η δεύτερη οικογένειά μου"

Ο Πάρης Βεκρής ύστερα από πολυετή παρουσία στον Σπόρτιγκ, αποχαιρέτησε την ομάδα για να συνεχίσει τις σπουδές του στο εξωτερικό και μέσω του superbasket.gr είπε το αντίο του.

Ο Σπόρτιγκ πήρε την πρόκριση για την φάση των "8" του Κυπέλλου ΕΣΚΑ στην αναμέτρηση απέναντι στο Γαλάτσι (76-74) και το κλίμα στην ομάδα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο, μιας και ο Πάρης Βεκρής αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Σπόρτιγκ.

Ο παίκτης περιέγραψε

στο superbasket.gr τα συναισθήματά του για την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και μίλησε για την καλύτερη και τη χειρότερη στιγμή του με τον Σπόρτιγκ. "Δεν είναι εύκολο να περιγράψω τα συναισθήματά μου με λέξεις, αυτή η ομάδα είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Είναι πολύ δύσκολα τα συναισθήματα,νιώθω συγκίνηση και είμαι πολύ φορτισμένος. Χαίρομαι όμως που έκλεισα με μία νίκη και που έχουμε καταφέρει αυτό που έχουμε στο πρωτάθλημα. Η χειρότερή μου στιγμή στην ομάδα είναι οι συνεχείς πτώσεις την τελευταία πενταετία και το αίσθημα της ανασφάλειας που είχαμε ως παίχτες. Η καλύτερή μου στιγμή είναι όταν έμαθα ότι πάω στο εξωτερικό μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού. Το κλίμα που είχαμε θα μου λείψει".

Ο Πάρης Βεκρής θα συνεχίζει να ασχολείται με το μπάσκετ, αλλά δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει και την επιθυμία του η ομάδα της καρδιάς του να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες, έπειτα και από τις εμφανίσεις που έχει πραγματοπιήσει ως τώρα στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑ.

"Είμαι από μικρός στην ομάδα, συγκεκριμένα από τα προ-μίνι. Μακάρι η ομάδα να γυρίσει στην Γ’ Εθνική. Ήρθε η ώρα πιστεύω και θεωρώ ότι έχουμε τη δυνατότητα να το καταφέρουμε. Έχουμε ένα καλό σερί έως τώρα, τα παιδιά θα συνεχίσουν έτσι και μετά την διακοπή. Έρχονται δύο παιχνίδια δύσκολα, αλλά είμαστε ομάδα και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε αυτές τις δυσκολίες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο. Από κει και πέρα, εγώ θα συνεχίσω στο κολλέγιο του πανεπιστημίου που θα είμαι".

Εκτός από την πρόκριση που πήρε απέναντι στο Γαλάτσι, στο συγκεκριμένο ματς ο Σπορτιγκ έδειξε ότι έχει την δυνατότητα να κοιτάξει στα μάτια ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας. Ο Πάρης Βεκρής τόνισε ότι ο Σπόρτιγκ βρίσκεται στην Α’ ΕΣΚΑ λόγω κάποιων συγκυριών. "Ο Σπόρτιγκ έχει τεράστια ιστορία, είναι μια ομάδα που της αξίζει να παίζει στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι συγκυρίες, όπως η κακή οικονομική διαχείριση που υπήρξε τα τελευταία χρόνια, τον έφεραν εδώ που είναι. Εμείς προσπαθούμε να τον ανεβάσουμε εκεί που πρέπει. Έχουμε πάρα πολύ καλό ρόστερ και η δύναμη μας είναι ότι είμαστε ομάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα