ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην προπόνηση του Σαββάτου (26/05) του Ολυμπιακού ενόψει του τρίτου τελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό, στην οποία έδωσε το "παρών" κανονικά ο Έισι Λο με τον Αμερικανό να έχει μεγάλες πιθανότητες να αγωνιστεί την Κυριακή (27/05).

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον Ντούσαν Ιβκοβιτς

να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του και σε δηλώσεις του να τονίζει ότι ο στόχος της ομάδας είναι βελτιωθεί αμυντικά και να ελέγξει τον ρυθμό ώστε να φτάσει στη νίκη και στο 2-1. Δίπλα στην ομάδα βρέθηκαν οι δύο ισχυρές άνδρες της ΚΑΕ, οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς δήλωσε για τον τρίτο τελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό: "Η σειρά συνεχίζεται με πολύ καλά παιχνίδια όπως περίμενε όλη η Ελλάδα και η Ευρώπη. Κάθε παιχνίδι σ’ αυτή τη σειρά είναι διαφορετικό κι αυτό περιμένω να συμβεί και την Κυριακή. Ο πρώτος στόχος είναι να είμαστε καλοί αμυντικά, να μη μας βάζουν εύκολα καλάθια και να έχουμε τον έλεγχο του ρυθμού. Υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στην ομάδα και ο Λο που δεν τον είχαμε στα δυο προηγούμενα παιχνίδια".

Από την πλευρά του ο Μάρκο Κέσελ υποστήριξε: "Έχουν γίνει δυο σπουδαίοι τελικοί ως τώρα και νομίζω ότι αυτό θα γίνει και στο τρίτο παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και σε καμία περίπτωση να μην έχουμε κενά διαστήματα, όπως για παράδειγμα κάναμε στο δεύτερο τελικό. Ο κόσμος θα μας δώσει σίγουρα ενέργεια, αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του. Πρέπει να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να έρθουμε ένα βήμα μακριά από το στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα