Καρέ απουσιών στην Καλαμάτα

Οι Παναγιώτης Δρούγας, Αντώνης Ψυχογιόπουλος, Στέλιος Κρητικός και Αργύρης Νικητόπουλος θα απουσιάσουν από την αυριανή (27/05) αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Ρούβα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Οι Παναγιώτης Δρούγας, Αντώνης Ψυχογιόπουλος, Στέλιος Κρητικός (σ.σ.: είναι και τιμωρημένος) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και έκαναν και διάφορες ασκήσεις με βάρη. Δεν συμμετείχε στην προπόνηση ο Αργύρης Νικητόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για εξετάσεις, ώστε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματός

του στον αστράγαλο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της Καλαμάτας, Γιώργος Μπένος, ανακοίνωσε την αποστολή κόντρα στον Ρούβα. Αυτήν απαρτίζουν οι Βασίλης Μπλέτσας, Σίμος Ρουμπουλάκου, Δημήτρης Χρυσανθόπουλος, Σπύρος Καρατζανίδης, Δημήτρης Τσαγκαράκης, Βασίλης Αθανασόπουλος, Κώστας Δασκαλάκης, Νίκος Τριανταφυλλάκης, Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος, Παναγιώτης Τσιμικλής, Στέλιος Σπανός, Ακης Κωστής, Σωκράτης Κοψαχείλης, Νίκος Πετρουζέλλης, Βασίλης Μπεγέτης, Θεόδωρος Πούτσι, Κώστας Παγώνης, Κώστας Σταθόπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα