ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Πρίντεζης: "Ολα εξαρτώνται από εμάς"

Στο χέρι του Ολυμπιακού είναι από εδώ και πέρα να καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει, σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" αν παρουσιάζονται έτσι όπως πρέπει, τότε είναι σε θέση να νικούν σε όλες τις έδρες.

"Η Μακάμπι είναι απρόβλεπτη ομάδα, με την καλή και κακή έννοια. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος, μπορεί να σε σκοτώσει. Καμιά ομάδα δεν θα περάσει εύκολα από εδώ. Ελπίζω να ξεκινήσει κάτι καλό από εδώ πέρα, χτίζοντας χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά.

Σε καμία περίπτωση δεν θεωρήσαμε πως είναι του χεριού μας. Όλα εξαρτώνται από μας. Όταν είμαστε καλοί, μπορούμε να κερδίσουμε παντού. Όταν όμως δεν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να χάσουμε πολλά παιχνίδια", δήλωσε ο φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης.

"Δεν είμαστε υπερομάδα. Ίσως να περάσαμε ή να περνάμε μια κοιλιά. Το τελευταίο δίμηνο του 2012 ήμασταν πολύ καλά. Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα, ακόμη κι όταν δεν παίζει καλά, έστω και με έναν πόντο. Δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω αν είναι σωστή ή λάθος η απόφαση για τον αγώνα με τη Σιένα. Το θέμα είναι πως με τη νίκη μας στο Τελ Αβίβ κάπως ρεφάραμε για την ήττα στο ΣΕΦ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας που θέλουμε να κερδίσουμε", πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα