ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Μεσίνα: "Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Μπαρτζώκας"

Τις δικές του... πινελιές έχει βάλει στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας σύμφωνα με τον Έτορε Μεσίνα, ο οποίος εκθείασε τον πρώην τεχνικό του Πανιωνίου για τη δουλεία που έχει κάνει μέχρι στιγμής στους "ερυθρόλευκους".

"Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι που βοήθησε και τις δύο ομάδες. Είχαμε σημαντικές απουσίες και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και τη διάθεση που έδειξαν", ανέφερε αρχικά ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ

Μόσχας στην εφημερίδα "Γαύρος" και στη συνέχεια στάθηκε στον Μπαρτζώκα, αλλά και στο γεγονός ότι οι Πειραιώτες έχουν τον ίδιο κορμό με πέρσι.

Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα ότι είναι η ίδια ομάδα από πέρσι, κάτι που φάνηκε σε ορισμένα διαστήματα του παιχνιδιού. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και κατάφερε να κρατήσει όλο τον κορμό των παικτών που είχε πέρσι. Ο κόουτς Μπαρτζώκας κάνει εξαιρετική δουλειά και δείχνει να έχει κρατήσει πολλά από τα περσινά στοιχεία της ομάδας. Ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι έχει βάλει και τις δικές του “πινελιές” στον τρόπου που παίζει η ομάδα", πρόσθεσε ο Μεσίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα