ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Με πάθος για το…2-0!

Με μοναδικό ζητούμενο τη νίκη, για να φέρει τη σειρά στο 2-0 και να βρεθεί μια "ανάσα" από την πρόκριση στο Φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, θα αντιμετωπίσει απόψε (12/4, 21:45, ΕΤ1) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός την Ανατολού Εφές.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας ύστερα από την επιτυχημένη πρεμιέρα και τη νίκη επί της Αναντολού

Εφές στη πρώτη αναμέτρηση της σειράς, θα προσπαθήσει σήμερα να διπλασιάσει τις νίκες του, προκειμένου να είναι με το ένα πόδι στο Φάιναλ φορ του Λονδίνου.

Το νικηφόρο παιχνίδι της Τρίτης ανήκει στο παρελθόν και οι "ερυθρόλευκοι" γνωρίζουν πως το δεύτερο ματς θα έχει μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας, καθώς η Εφές θα κάνει την ύστατη προσπάθεια για το "μπρέικ", ώστε να μην πάει στην Κωνσταντινούπολη με ένα 0-2 στις πλάτες της.

Το ευχάριστο είναι πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες (πλυν της γνωστής απουσίας του Μάντζαρη) με πιθανότερη 12άδα την ίδια με αυτή του πρώτου ματς.

Στην αντίπερα όχθη, οι Τούρκοι έχουν πεισμώσει για να κάνουν το "μπρέικ" στη σειρά και θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν γι' αυτό. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Οκτάι Μαχμούτι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και η Εφές θα παραταχθεί "πάνοπλη".

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Γκουερίνο Κέρεμπουκ (Ιταλία), Ντάνι Ιερεθουέλο (Ισπανία) και Λουίς Λόπες (Πορτογαλία).

Keywords
Τυχαία Θέματα