Παρέμβαση Στυλιανίδη για Αντετοκούμπο

12:35 12/4/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το χθεσινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr σύμφωνα με το οποίο ο Γιάννης Αντετοκούμπο ετοιμάζεται να πάρει διαβατήριο Νιγηρίας και έτσι να μην μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, υπήρξε παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών, Ευριπίδη Στυλιανίδη.
Ο υπουργός Εσωτερικών επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, και τον διαβεβαίωσε πως είναι θέμα

χρόνου τα αδέρφια Αντετοκούμπο να αποκτήσουν ελληνικά διαβατήρια.
Για το θέμα που προέκυψε παρενέβη και ο Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής, Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος ασχολείται με την συγκεκριμένη υπόθεση αρκετό καιρό και διαβεβαίωσε πως τα δυο αδέρφια έχουν πάρει προτεραιότητα προκειμένου να δώσουν την απαραίτητη συνέντευξη και να εξασφαλίσουν ελληνικά διαβατήρια.
Λογικά από τη Δευτέρα θα υπάρχουν οριστικές εξελίξεις, αφού ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το Σάββατο με τον Φιλαθλητικό στον Λαγκαδά και θα ταξιδέψουν σήμερα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.
Ο Γιάννης Αντετοκούμπο, μάλιστα, με status στο facebook έδειξε ξεκάθαρα τι θέλει... "Φυσικά και θέλω να τιμήσω τη χώρα στην οποία γεννήθηκα και μεγάλωσα. Δεν είναι μόνο εγώ, είναι χιλιάδες παιδιά μεταναστών που έχουν το ίδιο πρόβλημα και ελπίζω να λυθεί για όλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα