ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Γκετσεβίτσιους: "Περιμένω την ευκαιρία μου..."

Περίπλοκη χαρακτήρισε την κατάσταση που περνάει στον Ολυμπιακό ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος τόνισε ότι περιμένει τη στιγμή που ο κόουτς Μπαρτζώκας θα τον εμπιστευθεί και θα του δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

"Η κατάστασή μου είναι περίπλοκη και είναι δύσκολο να σχολιάσω κάτι. Δεν αγωνίζομαι. Περιμένω την ευκαιρία μου", σχολίασε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός σούτινγκ γκαρντ στον Τύπο της πατρίδας του.

Σχετικά με το αποψινό παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, επισήμανε: "Είμαστε σε

καλή κατάσταση. Αρχίσαμε με δυσκολίες της σεζόν, αλλά το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Ξέρουμε όμως πως το ίδιο ισχύει και για τη Ζαλγκίρις και θα έχουμε δύσκολο έργο. Θα γίνει ωραίο ματς. Η Ζαλγκίρις δεν πρόκειται να χαλαρώσει επειδή πέρασε ήδη στο Top 16, ειδικά παίζοντας μπροστά στο κοινό της. Μετά την ήττα μας από τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ έχουμε πάρει τέσσερις σερί νίκες. Έχουμε βελτιωθεί πολύ και πιστεύω πως το παιχνίδι στο Κάουνας θα είναι διαφορετικό από αυτό του πρώτου γύρου. Στο ματς του Φαλήρου η Ζαλγκίρις μάς αιφνιδίασε με την ενέργεια που έβγαλε και την άμυνα που έπαιξε. Τώρα είμαστε πιο έτοιμοι κι ελπίζουμε να εκμεταλλευτούμε τα ατού μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα