ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Με το ίδιο νόμισμα…

Την περασμένη εβδομάδα ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές, την οποία διέλυσε παίρνοντας παράλληλα και... εκδίκηση για τη βαριά ήττα στην Τουρκία. Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πετύχουν το ίδιο και απόψε (30/11, 20:00 ΝΕΤ) απέναντι στη Ζαλγκίρις Κάουνας, ούτως ώστε να την πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα και να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρωτιά στον τρίτο όμιλο της Ευρωλίγκας.

Η λιθουανική ομάδα στο ματς του πρώτου γύρου στο Σεφ

είχε κερδίσει πολύ άνετα τους Πειραιώτες, οι οποίοι σήμερα θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω και να πιάσουν στην πρώτη θέση τη Ζαλγκίρις. Πάντως, για να μείνουν μόνοι τους στην κορυφή πρέπει να καλύψουν τη διαφορά των 18 πόντων που είχαν χάσει στο ΣΕΦ, πράγμα το οποίο φαντάζει δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, καθώς στο πρωτάθλημα μετράει το απόλυτο, ενώ στην Ευρωλίγκα προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες κόντρα σε Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο και Κάχα Λαμποράλ εκτός έδρας και Αναντολού Εφές εντός και απόψε θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί πάνοπλος απέναντι στη Ζαλγκίρις, που θα έχει τη δυναμική συμπαράσταση των φιλάθλων της και την ψυχολογία της στο ζενίθ μετά τη μεγάλη νίκη (90-79) επί της Λιέτουβος Ρίτας στο Βίλνιους στο εγχώριο ντέρμπι.

Ο τεχνικός των Λιθουανών, Ζοάν Πλάθα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Ρομπέρτας Γιαβτόκας και Τάντας Κλιμαβίτσιους, ενώ το παρών αναμένεται να δώσουν κανονικά οι Τρεμέλ Ντάρντεν, Κσιστόφ και Ντάριους Λαβρίνοβιτς, παρά τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα