ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Εκτός ο Πάουελ και η πρώτη του Σερμαντίνι

Ο Τζος Πάουελ θα μείνει εκτός παρκέ για τρεις ως πέντε ημέρες, καθώς ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και δεν συμμετείχε στην προπόνηση του Σαββάτου (29/12) που ήταν η πρώτη του Γκιόργκι Σερμαντίνι.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε ο παίκτης του Ολυμπιακού, υπήρχαν και πριν από το ματς των "ερυθρόλευκων" απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά έγιναν εντονότερες μετά από μια σύγκρουση που είχε με κάποιον από τους αντιπάλους του στην αναμέτρηση της Βιτόρια. Ο Αμερικανός

υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και αποδείχθηκε ότι υποφέρει από οστικό οίδημα και πρέπει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα χρονικό διάστημα της τάξεως των τριών ως πέντε ημερών.

Το Σάββατο (29/12) ο Γκιόργκι Σερμαντίνι πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό, μιας και οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το ματς απέναντι στην Μπεσίκτας (04/01). Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών επέλεξε τον αριθμό της φανέλας του και θα φοράει το "9".

Keywords
Τυχαία Θέματα