ΚΑΒΑΛΑ | Κοντά στα παιδιά η Καβάλα (pics)

Eπίσκεψη στο Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας, πραγματοποίησε το Σάββατο (29/12) η ομάδα της Καβάλας, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΚΑΕ, κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου.

Την πολυπληθή αντιπροσωπεία της Καβάλας υποδέχθηκαν εκτός από τα μικρά παιδιά, η πρόεδρος του Κέντρου κ. Μαρίνα Φιλιππίδου, η οποία παρέλαβε με ιδιαίτερη χαρά τις δωροεπιταγές, προσφορά της ΚΑΕ στα παιδιά, από τον

πρόεδρο της ομάδας.

"Η ομάδα μας ήρθε σήμερα στην Παιδόπολη της Καβάλας, προκειμένου να συμπαρασταθεί στα παιδιά που βρίσκονται εδώ αυτές τις Άγιες μέρες.Να ευχηθούμε σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά.

Να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο που ήταν θετική στην πρόταση για την επίσκεψη μας. Εμείς χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και θέλουμε να ερχόμαστε κάθε χρόνο", είναι τα όσα είπε ο Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Η πρόεδρος του Κέντρου, Μαρίνα Φιλιππίδου δήλωσε: "Ευχαριστώ πάρα πολύ την Ομάδα μπάσκετ, τον πρόεδρο,τους προπονητές και τους αθλητές που ήρθαν σήμερα εδώ και προσφέρουν απλόχερα, δώρα στα παιδιά.Τα παιδιά αντιλαμβάνονται τους ανθρώπους που δίνουν Αγάπη".

Keywords
Τυχαία Θέματα