ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | "Κράτησε το καλύτερο για το τέλος ο Λο"

Η αρχή έγινε με τον Βαγγέλη Μάντζαρη ενώ η συνέχεια δόθηκε με τον Εϊσι Λο. Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος στον τελικό του φάιναλ φορ του Λονδίνου ήταν ένας εκ των των καλύτερων των πρωταθλητών Ευρώπης.

Τα κατορθώματα του Λο:

"Κρατώντας το καλύτερο για το τέλος, ο Εϊσι Λο κυριάρχησε απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό οδηγώντας τον Ολυμπιακό

στην κατάκτηση του τίτλου για δεύτερη συνεχή χρονιά. Ο Λο έκανε ρεκόρ σεζόν με 20 πόντους, απείχε μία βολή από το ρεκόρ εύστοχων βολών σε τελικό με 11 και ήταν πρώτος στο index με 31, καθώς οι ερυθρόλευκοι νίκησαν τη Ρεάλ και πήραν το τρόπαιο. Ήταν δεύτερος σε πόντους, ασίστ και λεπτά συμμετοχής στο Λονδίνο. Στο ημιτελικό έπαιξε άμυνα στην μπάλα και βοήθησε στην κυκλοφορία της, κάτι που ήξεραν οι φίλοι της ομάδας ότι έκανε από τη μέρα που εντάχθηκε στην ομάδα πέρσι. Τελείωσε τον ημιτελικό με 6 πόντους, αλλά απλώς ζεσταινόταν για τον μεγάλο αγώνα. Πέτυχε 7 πόντους στα τελευταία τρία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου απέναντι στη Ρεάλ, βοηθώντας τον Ολυμπιακό να πλησιάσει στους τέσσερις. Μετά πέτυχε τους πρώτους πόντους του δευτέρου ημιχρόνου διατηρώντας το μομέντουμ για τον Ολυμπιακό, πριν πετύχει άλλους 8 στην τέταρτη περίοδο για να σφραγίσει τον τίτλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα