A1 | Αλεξανδρής: "Αποφασισμένος ο Παναθηναικός"

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ανέλυσε τα δύο παιχνίδια των τελικών κάνοντας λόγο για πιο αποφασισμένο και διαβασμένο Παναθαηναικό ενώ στάθηκε και στις απουσίες του Ολυμπιακού.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για:

Τη χαμηλή παραγωγικότητα του Ολυμπιακού: "Όταν γνωρίζεις πολύ καλά τον αντίπαλο, μπορείς να τον αντιμετωπίσεις με σωστή στρατηγική και τακτική. Το θέμα είναι εσύ τι κάνεις

για να ξεπεράσεις αυτή τη δυσκολία. Πρέπει να έχεις εναλλακτικές λύσεις πάντα, για να μην παίζεις με ένα μοτίβο. Ο Παναθηναϊκός κατεβάζει το σκορ σε όλα τα παιχνίδια. Το ίδιο έκανε και με την Μπαρτσελόνα. Έχει την ικανότητα να το κάνει αυτό λόγω ρόστερ και πηγαίνει το ρυθμό εκεί που θέλει. Για μένα έκπληξη είναι πώς παίζει ο Ολυμπιακός. Βλέπω μεγάλες σε διάρκεια επιθέσεις, με άσκοπες μετακινήσεις της μπάλας. Έτσι αν δεν μπουν και τα σουτ είναι επόμενο να μένει χαμηλά στο σκορ. Και με 50-52 πόντους δεν μπορείς να κερδίσεις".

Τις διαφορές των δύο ομάδων: "Ο Κάρι είναι εξαιρετικός παίκτης, ώριμος και δημιουργικός. Ο Παναθηναϊκός φρεσκάρισε την ομάδα του με αυτόν και τον Γκουίν, ενώ ο Ολυμπιακός έχει και κάποιους τραυματίες, ίσως κάποιοι παίκτες να είναι υπό την επήρεια του ευρωπαϊκού. Αυτή τη στιγμή δεν έχει την ανάλογη βοήθεια μέσα στη ρακέτα και αυτό δυσχεραίνει τη δουλειά των περιφερειακών. Έχει μείνει να παλεύει μόνο ο Χάινς, που είναι εξωπραγματικά καλός. Ίσως να μπορούσε να προσθέσει έναν παίκτη ή να αλλάξει τον Πάουελ που παίζει με σουτ και δεν μπαίνει στη φωτιά. Ο Παναθηναϊκός έχει τον Λάσμε, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πολλά άλλα παιδιά με ύψος και αθλητικά προσόντα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο προσγειωμένος και αποφασισμένος στη σειρά των τελικών".

Το αν μπορεί να γίνει ανατροπή: "Όλα γίνονται. Δεν μπορούμε να ξεγράψουμε τον Ολυμπιακό".

Τις εντυπώσεις του από την Ιορδανία: "Είναι καταπληκτικά. Είναι ένα μέρος στη Μέση Ανατολή όπου υπάρχει ειρήνη, ενώ οι άλλες χώρες γύρω-γύρω φλέγονται. Υπάρχει οικονομική άνθιση. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεργασία, οι άνθρωποι έχουν ήθος και σεβασμό, έχουν διάθεση να αναβαθμίσουν το άθλημα και δεν έχω κανένα παράπονο".

Keywords
Τυχαία Θέματα