ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | «Mε τον δικό μας τρόπο»

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ,μίλησαν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο και ύστερα από τη βράβευση του Ολυμπιακού από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.


Κατά την έξοδο των Πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδος από το Προεδρικό Μέγαρο ο Γιώργος Αγγελόπουλος δήλωσε πως «πριν 14 μήνες είχαμε κάνει μια δήλωση και είχαμε πει ότι το πιο

βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν τη Χαραυγή. Νομίζω ότι ξημέρωσε για τα καλά. Είμαστε περήφανοι για το μοναδικό αυτό επίτευγμα. Δυο συνεχόμενα ευρωπαϊκά νομίζω ότι είναι ένα ιστορικό επίτευγμα, αλλά είμαστε ακόμα πιο περήφανοι και χαρούμενοι για τον τρόπο με τον οποίο το πετύχαμε. Ήταν ο τρόπος που είχαμε ονειρευτεί και οραματιστεί. Συγχαρητήρια σ’ όλη την ομάδα και πολλά ευχαριστώ σ’ αυτούς που ήταν πάντα δίπλα μας».

Από τη μεριά του ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε πως «αυτό που θέλουμε να πούμε κι αυτό που είπαμε και στον πρόεδρο είναι ότι αυτό που πάνω απ’ όλα μας κάνει και καταλαβαίνουμε ότι κάναμε κάτι σημαντικό είναι ότι νιώθουμε πως χάρηκαν εκατομμύρια Έλληνες ανεξάρτητα από συλλογική προτίμηση. Αυτό στη φετινή Ευρωλίγκα, τις μέρες που ακολούθησαν το έχουμε νιώσουμε σε απίστευτα μεγαλύτερο βαθμό συγκριτικά με την περσινή Ευρωλίγκα».

Όσο για το τι τους είπε ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως «ο Πρόεδρος τόνισε το μήνυμα που έχει αυτό για την Ελλάδα. Ανέφερε ότι είναι πολύ σημαντικό το επίτευγμα αυτό για την Ελλάδα, αλλά κυρίως τα οικονομικά μέσα με τα οποία επετεύχθη κι αυτό είναι το μήνυμα για τη σημερινή Ελλάδα» με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να συμπληρώνει πως «ο Ολυμπιακός με το μικρότερο μπάτζετ από τις ομάδες του Φάιναλ Φορ και πέρσι και φέτος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ρωτήθηκε γιατί οι Πειραιώτες πήγαν φέτος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και όχι πέρσι με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο να επισημαίνει πως «και πέρσι μας είχε καλέσει ο Πρόεδρος, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, είχαμε γυρίσει και μετά είχαμε τους τελικούς δεν επέτρεψαν να βρεθεί ημερομηνία. Είναι καλύτερο να έρχεσαι μετά από δυο».

Keywords
Τυχαία Θέματα