ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κανονίδης: "Θα παίξουμε και για τον Χάινς!"

Ακόμη και την... ψυχή τους για τη νίκη με διαφορά τεσσάρων πόντων επί του Ηλυσιακού (19/5, 17.00) -που θα σημάνει παράλληλα και την παραμονή στην Α1- είναι αποφασισμένοι να δώσουν οι παίκτες του Περιστερίου, όπως επισήμανε ο Ανδρέας Κανονίδης, παίζοντας μάλιστα και για τον μεγάλο άτυχο Τάιλερ Χάινς!

Απαντες στις τάξεις των "κυανοκίτρινων" είναι στεναχωρημένοι από τη ζημιά που υπέστη ο Τάιλερ Χάινς (σ.σ. ρήξη αχίλλειου τένοντα) κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης (14/5) και σκοπεύουν να κάνουν τα πάντα ώστε να καλύψουν το κενό του και να του αφιερώσουν τη νίκη-παραμονή.

Αυτό

τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του στο peristeribc.gr ο Ανδρέας Κανονίδης: "Εχουμε μπροστά μας τον τελικό των τελικών και είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη! Αφού φτάσαμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Και πρέπει να τα καταφέρουμε ώστε να δώσουμε χαρά στον κόσμο για τη στήριξή του από την αρχή της χρονιάς, αλλά και στον συμπαίκτη μας, Τάιλερ Χάινς που στάθηκε άτυχος. Πρόκειται για ένα φοβερό παιδί, έναν πραγματικό μαχητή που είναι μαζί μας από τη αρχή της χρονιάς. Θα κάνουμε τα πάντα παίζοντας και για εκείνον, ώστε να τα καταφέρουμε και να του αφιερώσουμε τη νίκη στο τέλος".

Συν τοις άλλοις, αντιπροσωπεία των "πριγκίπων της δυτικής όχθης" θα παρευρεθεί στο αποψινό (15/5) παιχνίδι των πλέι οφ του ποδοσφαίρου ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον ΠΑΟΚ, στηρίζοντας την ομάδα του Περιστερίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα