ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Λιόγας: "Εκανε υπερήφανους όλους τους Ελληνες ο Ολυμπιακός"

Με την εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα στον Ηλυσιακό και τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό (16/5, 18.00) ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Α1 και ο Δημήτρης Λιόγας αφού πρώτα συνεχάρη τους "ερυθρόλευκους" τονίζοντας ότι "έκαναν περήφανους όλους τους Ελληνες", εξήγησε ότι το ματς αυτό θα είναι το καλύτερο τεστ εν όψει του "τελικού" με το Περιστέρι...

"Καταρχήν,

να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, για την πανάξια κατάκτηση της Ευρωλίγκα, με την οποία έκανε υπερήφανους όλους τους Ελληνες. Η αναμέτρηση μας με τον Πρωταθλητή Ευρώπης και μάλιστα στην καλύτερη δυνατή κατάστασή του, αποτελεί για μας το καλύτερο τεστ εν όψει του "τελικού" με το Περιστέρι. Προετοιμαζόμαστε σε υψηλούς ρυθμούς και θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή".

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθέντας Τζεϊτόρνα Ουίσε σημείωσε: "Η ομάδα προετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής και ένα τεστ με μία τόσο ισχυρή ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι θετικό για μας. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Έχω ιδιαίτερη αγωνία για το πρώτο μου ματς και θέλω να βοηθήσω τον Ηλυσιακό να πετύχει το στόχο του".

* Ο Δημήτρης Λιόγας κόντρα στον Ολυμπιακό θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο των Ιλισιωτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα