Ολυμπιακοί αγώνες | Τζινόμπιλι: "Δεν έχω αποφασίσει αν θα σταματήσω"

Για πολλούς οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου είναι η τελευταία παράσταση των "χρυσών" παικτών της Αργεντινής, όπως είναι ο Τζινόμπιλι, ο Σκόλα και ο Πριτζιόνι. Όμως ο Μανού Τζινόμπιλι αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για την συνέχεια, καθώς δεν έχει αποφασίσει αν θα αποσυρθεί από την Εθνική του ομάδα.

Ο 35χρονος άσος των Σπερς αποτελεί μαζί με τους Λουίς Σκόλα και Πάμπλο Πριτζιόνι τα θεμέλια της Εθνικής ομάδας της Αργεντινής, χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τους Αντρες

Νοτσιόνι και Κάρλος Ντελφίνο. Ο Μανού Τζινόμπιλι σε δηλώσεις τουδήλωσε: "Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν. Είμαι 35 χρονών. Γνωρίζω τις αλλαγές και πόσο εμφανείς γίνονται κάθε χρόνο, αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι αποσύρομαι από την Εθνική γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω. Είμαι πολύ υπερήφανος που αντιπροσωπεύω τη χώρα μου μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά. Προσπαθούμε να χτίσουμε τον μύθο μας και να τον μεγαλώσουμε κερδίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο. Όταν όλο αυτό τελειώσει και γυρίσουμε στα σπίτια μας με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος, τότε θα μιλήσουμε για συναισθήματα", ήταν τα όσα δήλωσε ο Μανού Τζινόμπιλι.

Keywords
Τυχαία Θέματα