ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Τζάμσι: "Σπουδαίο ταλέντο ο Κίτσεν"!

Ο Ντέργουιν Κίτσεν δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από επίσημα "χείλη" του Παναθηναϊκού αλλά η μετακίνησή του από την Μακάμπι Ρισόν στους "πράσινους" θεωρείται δεδομένη και μάλιστα μια εξαιρετική επιλογή, όπως δήλωσε ο Ντορόν Τζάμσι.

Ο Ισραηλινός πρώην διεθνής παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ και μεγάλος σκόρερ του '80 και του '90, μίλησε στην εφημερίδα "Πράσινη" για τον Ντέργουιν Κίτσεν:

"Είναι ένα σπουδαίο ταλέντο. Μπορεί να παίξει και

στη θέση "2" και στο "3", καθώς διαθέτει εξαιρετικό σουτ τριών πόντων. Αν και δεν είναι ο καλύτερος αμυντικός, προσπαθεί και κάνει πολλές δουλειές στην άμυνα. Διαθέτει πολύ καλή πάσα και εξαιρετική διείσδυση. Το ερώτημα είναι πώς θα ανταποκριθεί σε μία ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός, καθώς στη Ρισόν ήταν ο ηγέτης, ο καλύτερος, αλλά δεν είναι το ίδιο να παίζεις για τους "πράσινους".

Είναι ένας πολύ αθλητικός παίκτης, μία πάρα πολύ καλή προσωπικότητα. Είναι ήσυχο παιδί. Για όλα αυτά τα στοιχεία η Μακάμπι νομίζω πως κοίταξε την περίπτωσή του. Στα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν αρκετά καλός, αντιμετώπισε κάποια προβλήματα στην πίεση του Μπλατ, ωστόσο, σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και το επίπεδο των συμπαικτών του στη Ρισόν. Εγώ τον πιστεύω σαν παίκτη και θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή επιλογή. Ότι δεν έχει παίξει στην Ευρωλίγκα είναι ένα ερωτηματικό, αλλά νομίζω πως θα ανταπεξέλθει. Είναι παίκτης που μπορεί να υποστηρίξει το νέο μοντέλο της ομάδας. Δεν ξέρω πριν από χρόνια τώρα, όμως, σίγουρα", είπε ο Τζάμσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα