Ολυμπιακοί αγώνες | Μπλατ: "Δουλεύουμε με τον σωστό τρόπο"

Η Εθνική ομάδα της Ρωσίας συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε ότι οι παίκτες ανταποκρίνονται στις οδηγίες του και ότι δουλεύουν σωστά.

Η Εθνική ομάδα της Ρωσίας βρίσκεται εδώ και μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η προετοιμασίας της γίνεται στο προπονητικό κέντρο των Σπερς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ρωσίας, μίλησε στην ιστοσελίδα της FIBA.

"Είναι απλά φανταστικά. Προπονούμαστε κάτω από τις καλύτερες συνθήκες. Ολοί οι υπάλληλοι μας βοήθησαν και μας

προσέφεραν ό,τι χρειαζόμαστε", δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ για την προπονητικές εγκαταστάσεις των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Αναφορικά με την εύκολη φιλική νίκη επί της Εθνικής ομάδας της Μεγάλης Βρετανίας, δήλωσε: "Ενα απλό φιλικό ματς ήταν, του οποίου το αποτέλεσμα δεν σημαίνει κάτι. Εμείς σταθήκαμε περισσότερα στα τεχνικά ζητήματα που μπορούμε να διορθώσουμε μέσα από την προπόνηση. Οι παίκτες ανταποκρίνονται σ΄ αυτά που τους ζητάμε και δουλεύουν με τον σωστό τρόπο".


"Κάθε μέρα αναλύουμε τις προπονήσεις και τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Στις 29 Ιουνίου, στο τέλος δηλαδή αυτής της μικρής περιόδου προετοιμασίας θα αποφασίσουμε ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν την Εθνική ομάδα της Ρωσίας που θα ταξιδέψει στο Καράκας για το Προολυμπιακό της Βενεζουέλας", κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Keywords
Τυχαία Θέματα