ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | "Πόρτα" από Βάσκεθ, κοντά σε Τζαβάι

Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Φραν Βάσκεθ στην πρώτη κουβέντα που είχε με την Μπαρτσελόνα για την ανανεώση της συνεργασίας τους, με την ισπανική ομάδα να έχει ήδη έτοιμη την πρώτη μεταγραφή της, τον Νάθαν Τζαβάι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Encestando.es" οι Πρωταθλητές Ισπανίας ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Νάθαν Τζαβάι, ο οποίος την σεζόν 2011-2012 αγωνιζόταν στην Ούνιξ. Ο παίκτης είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο μετακίνησής του στην Βαρκελώνη και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των "μπλαουγκράνα".


Το

ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φραν Βάσκεθ είναι ένα ακόμη ζήτημα που απασχολεί τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει καταθέσει την πρότασή της στον Βάσκεθ, προσφέροντας του χαμηλότερες απολαβές αλλά ο παίκτης απάντησε αρνητικά. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το θέμα του Βάσκεθ είναι αλληλένδετο και με την ανανέωση του συμβολαίου του Μπονιφάς Ν’Ντονγκ. Αν η τελική απόφαση του Βάσκεθ είναι να μην συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα, τότε η ομάδα θα ανανεώσει την συνεργασία της με τον Μπονιφάς Ν΄Ντονγκ. Σε διαφορετική περίπτωση ο παίκτης θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με την Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο να έχει ήδη εκφράσει ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα