ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | "Πολύ καλός προπονητής ο Μπαρτζώκας"

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή "JUMP SHOOT" του ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ και μίλησε για το μέλλον του, τον Πανιώνιο και τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Για την επιτυχημένη σεζόν του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα τόνισε: "Είχαμε προβλήματα τραυματισμών όλη την σεζόν. Το προπονητικό τιμ είχε δώσει ρόλο σε όλους τους παίκτες. Στα πλέι-οφ αποδείξαμε ότι αξίζαμε την τρίτη θέση".

Για το μέλλον του στον Πανιώνιο ανέφερε: "Περιμένω να δω τις εξελίξεις στον Πανιώνιο. Είναι ακόμη

σχετικά νωρίς. Είμαι ευχαριστημένος από τον Πανιώνιο σε όλα τα επίπεδα. Ο Πανιώνιος είναι υγιές σωματείο. Ο Ηλίας Λιανός στήριξε την ομάδα".

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκας και το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ο έμπειρος παίκτης ανέφερε: "Είναι πολύ καλός προπονητής. Αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα, που έχει φέρει, με Ολύμπια Λάρισας, Πανιώνιο και Μαρούσι. Αν ήμουνα στην θέση του και μου ερχόταν πρόταση από τον Ολυμπιακό, θα έλεγα ναι. Πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Αν πάει στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να διαχειριστεί την μεγάλη πίεση, που υπάρχει από το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από σχεδόν τέλεια χρονιά".

Keywords
Τυχαία Θέματα