ΟΦΗ | Χουγκάζ: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας"

Ο Κρις Χουγκάζ εμφανίστηκε χαρούμενος για την επικράτηση του ΟΦΗ επί της Δόξας Λευκάδας και το σημαντικό βήμα παραμονής που έκαναν οι Κρητικοί, αλλά δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τις άδειες κερκίδες του ΒΑΚ.

"Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο πιέσαμε και καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι κόβοντας τους αιφνιδιασμούς της Δόξας. Έπρεπε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι για να είμαστε κοντά στην παραμονή. Είναι ένα πρωτάθλημα που δεν ξέρεις που να κοιτάξεις. Σε ένα τόσο δύσκολο πρωτάθλημα, θεωρώ ότι «καθαρίσαμε»

την υπόθεση προς τα κάτω. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και εμείς και η Δόξα είμαστε δύο ομάδες της περιφέρειας που έχουμε αρκετά προβλήματα", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός του ΟΦΗ που στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Ξέρω ότι γίνονται προσπάθειες από την διοίκηση αλλά όλοι οι φορείς πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Γνώρισα τον ΟΦΗ και ως παίκτης και δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η εικόνα στις εξέδρες. Μας έχει λείψει ο κόσμος φέτος. Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει, έχει κλονίσει αρκετές ομάδες και δεν γνωρίζω πως θα μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε μέχρι το τέλος".

Πηγή: gentikoule.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα