Β' ΕΘΝΙΚΗ | Τα διαρκείας του Περιστερίου

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας καλώντας τον κόσμο να την ενισχύσει στην προσπάθεια που θα κάνει προκειμένου να ξαναβρεθεί στα σαλόνια της Α1 όσο πιο σύντομα γίνετε.

Η ανακοίνωση αναφέρει...

"Το ταξίδι επιστροφής της ανδρικής μας ομάδας μπάσκετ εκεί που ανήκει, στην Α1, αρχίζει στις 13 Οκτωβρίου! Η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας του Γ.Σ. Περιστερίου άρχισε! Κλείσε θέση τώρα κι εσύ!

Ο έμπειρος τεχνικός του Γ.Σ. Περιστερίου, Βαγγέλης Βλάχος και οι

παίκτες του, δούλεψαν σκληρά το καλοκαίρι για να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα προσφέρει υψηλό θέαμα και δυνατές συγκινήσεις σ’ εσάς: τον φίλαθλο κόσμο μας! Η σεζόν 2013-14 αρχίζει από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με πρώτη αντίπαλό μας στις 13 Οκτωβρίου (17:00) την ομάδα των εκπαιδευτηρίων Δούκα!

Το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής διαρκεί για 26 αγωνιστικές και μπορεί να μην έχει τη… λάμψη της Α1, αλλά δεν στερείται δύναμης, πάθους, αυταπάρνησης από αθλητές που ζουν και αναπνέουν για τη μεγάλη αγάπη τους, την πορτοκαλί μπάλα! Σύλλογοι με βαριά ιστορία στο χώρο του αθλητισμού, όπως ο Εθνικός, ο Ιωνικός Νικαίας, η Νήαρ Ηστ, το Μαρούσι, το Ηράκλειο, ο Αμύντας, ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας, ο Πανερυθραϊκός και άλλες θα βρεθούν στο δρόμο μας, εκ των οποίων πολλές αγωνίστηκαν επί σειρά ετών στα «μεγάλα σαλόνια». Το Περιστέρι έχει ξαναβρεθεί στο παρελθόν στη Β΄ εθνική και όπως τότε, έτσι και τώρα στόχο έχει να είναι… ένας απλός περαστικός, στο δρόμο προς την κορυφή!

Η διοίκηση του Περιστερίου, συναισθανόμενη τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι Περιστεριώτες και όλοι οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κρίσης, δημιούργησε τρεις κατηγορίες εισιτηρίων διαρκείας:

- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΛΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 20 ευρώ

- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ SILVER ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 100 ευρώ

- ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ V.I.P. ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 300 ευρώ

• Αγοράζοντας ένα εισιτήριο διαρκείας μπορείς να παρακολουθήσεις και τους 13 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας

• Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας κατηγορίας VIP κλείνουν θέση σε αεροπορικού τύπου κάθισμα στην ειδική ζώνη των VIP

• Η κατηγορία GOLD αφορά τους φίλους της ομάδας που εκτός από την επιθυμία να παρακολουθήσουν από τη ζώνη VIP τους αγώνες του Περιστερίου έχουν και την οικονομική δυνατότητα να προσφέρουν μία περαιτέρω βοήθεια για ενίσχυσή της! Μία βοήθεια που χρειάζεται φέτος περισσότερο από ποτέ ο Γ.Σ. Περιστερίου!"

Keywords
Τυχαία Θέματα