Πειθαρχική δίωξη στην ΑΕΚ για τα επεισόδια της Νίκαιας

13:57 19/9/2013 - Πηγή: AEK365

Πειθαρχική δίωξη εις βάρος της ΑΕΚ, αλλά και του Ιωνικού άσκησε ο αθλητικός εισαγγελέας Κ. Πετρόπουλος για τα όσα συνέβησαν στο φιλικό της Κυριακής στο γήπεδο της Νεάπολης.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος των σωματείων Ιωνικός και ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικά από τις διατάξεις του

άρθρου 15 παρ. 3 περ. στ' και 4 περ. β', σε συνδυασμό με το άρθρο 26 παρ. 3 του Πειθαρχικού Κώδικα και της Ε.Π.Ο., όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 28-6-2013».

Στην ΑΕΚ πάντως δεν ανησυχούν και θεωρούν πως δεν θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα για δύο λόγους: ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός για σοβαρά επεισόδια που έκαναν οι οπαδοί του στο ματς με τον Λεβαδειακό, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, τιμωρήθηκε με μόλις 2.000 ευρώ πρόστιμα. Και μπορεί να είναι διαφορετικά τα κέντρα των πειθαρχικών αποφάσεων, ωστόσο η δικαιοσύνη επιβάλλεται να κρατάει μία κοινή γραμμή!
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με το γεγονός ότι οι οπαδοί της ΑΕΚ προκλήθηκαν από οπαδούς του... Ιωνικού, κάτι που στην ουσία παραδέχθηκε και η ίδια η διοίκηση της ομάδας της Νίκαιας σε πρόσφατη ανακοίνωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα