ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ | Οικονόμου: "Να στελεχώσουμε την ανδρική ομάδα με νέα παιδιά"

Ο Νίκος Οικονόμου μίλησε στο "Μetrosport" τονίζοντας ότι στόχος των Ικάρων Σερρών είναι να βγουν νέα παιδιά που θα μπορούν να στελεχώσουν την αντρική ομάδα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην Εθνική ομάδα.

"Για μένα να έρθω στους Ικάρους είναι μια πρόκληση. Ταυτίζομαι απόλυτα με την σκέψη που έχει η διοίκηση και ο βασικός μας σκοπός είναι να αναδείξουμε νέα παιδιά. Η πόλη ευρύτερα και στον νομό είναι με πολλά παιδιά και στις ακαδημίες υπάρχουν

σχεδόν 500 παιδιά. Θα πρέπει να βγάλουμε νέους παίκτες και να στελεχώσουμε μελλοντικά την ανδρική ομάδα. Η παραγωγή και οι υποδομές είναι ο στόχος μας. Είμαι ευτυχισμένος που επέστρεψα στον τόπο που κατάγομαι και βασικός σκοπός είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα δώσουμε βάρος σε νέους παίκτες και θα είμαστε πολύ συνεπείς στη δουλειά μας".

Όσο για το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα επέστρεψε νωρίς από τη Σλοβενία, ο Νίκος Οικονόμου ως πρώην αθλητής και μέλος της επίσημης αγαπημένης τόνισε. "Οι ίδιοι οι παίκτες παραδέχθηκαν ότι ήταν αποτυχία η πορεία. Θα πρέπει να δούμε τι φταίει και να κάνουμε ένα καλύτερο σχεδιασμό. Η εθνική ομάδα είναι πάνω από όλα τιμή για τον κάθε Έλληνα παίκτη, αλλά ο όλοι έχουμε το δικαίωμα της επιλογής. Η εθνική ομάδα είναι κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ. Μεγάλη τιμή για όλους να συμμετέχουν στην εθνική, αλλά πλέον θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας".

Όσο για το ποια θα είναι η φιλοσοφία της νέας ομάδας των Ικάρων. "Άμυνα και πάλι άμυνα. Τα πάντα ξεκινούν από εκεί. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σαν ομάδα και με σκοπό πάντα να αναδείξουνε νέα παιδιά. Το μπάσκετ θέλει ενέργεια και νέο αίμα και έτσι θα λειτουργήσουμε εμείς. Ο πρόεδρος της ομάδας είναι ένας άνθρωπος χρόνια στο μπάσκετ έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία".

Keywords
Τυχαία Θέματα