ΝΟΤΟΣ | Νέα χρονιά με τραπέζωμα

Με τον πιο... οικογενειακό τρόπο ξεκίνησε το 2014 για τον Γ.Σ. Κύμης, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Θεοδώρου, παρέθεσε τραπέζι στην ομάδα.

Η Κύμη έκλεισε το 2013 στην κορυφή του 2ου ομίλου του Νότου της Γ' Εθνικής και όπως είναι φυσικό στόχος όλων στην ομάδα είναι να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Οι υποχρεώσεις το 2014 αναμένονται να είναι πολλές, για το λόγο αυτό τις πρώτες μέρες του νέου έτους ο πρόεδρος της ομάδας, κ.Αλέξανδρος Θεοδώρου, βρήκε την ευκαιρία να αποφορτίσει άπαντες.

Ο πρόεδρος της ομάδας παρέθεσε τραπέζι στο τεχνικό επιτελείο και τους

παίκτες της ομάδας σε ταβέρνα στο Βίταλο. Εκεί οι παίκτες έδειξαν για μια ακόμα φορά πως το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, ενώ αντάλλαξαν πολλές ευχές για τη νέα χρονιά. Παράλληλα, ο κ.Θεοδώρου μοίρασε δώρα στους παρευρισκομένους.

Πλέον, διακοπές τέλος για την ομάδα της Κύμης. Οι προπονήσεις ξανάρχισαν για τη νέα χρονιά και η προσοχή όλων έχει στραφεί στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Παπάδο Γέρα στις 12 Γενάρη και στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη που θα διατηρήσει στην κορυφή το συγκρότημα του Βασίλη Μπρατσιάκου.

Keywords
Τυχαία Θέματα