Αυλωνίτης made in Malaysia…

17:05 3/1/2014 - Πηγή: AEK365

Όταν η Μαλαισία συναντά το ποδόσφαιρο, οι σκέψεις των περισσότερων οδηγούνται αυτομάτως στον στοιχηματισμό αγώνων ελληνικού ενδιαφέροντος. Στο κράτος της ΝΑ Ασίας, όμως, υπάρχει, προφανώς, και ντόπιο πρωτάθλημα (που ονομάζεται... Super League ), καθώς και μια ενδιαφέρουσα μεταγραφική ιστορία, που θυμίζει την «υπόθεση Αυλωνίτη».

Ναι, εκεί, στην χώρα που η πιο... παρθένα και αρχέγονη ζούγκλα του κόσμου καλύπτει τη μεγαλύτερη έκτασή

της. Περί τίνος πρόκειται; Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, ο 23χρονος Μαλαισιανός αμυντικός, Μουχντ Ναζρί Αχμάντ, κατάφερε να ανακοινωθεί ως μεταγραφικό απόκτημα δύο ομάδων!

Από τη μία η Σελανγκόρ, ομάδα στην οποία ο συγκεκριμένος παίκτης είχε αγωνιστεί δύο φορές στο παρελθόν, στην οποία έπαιξε και ο Μπόσκο Μπάλαμπαν, αποχωρώντας από τον Πανιώνιο το 2011, και στην οποία ανήκει ο Ελληνοαυστραλός Στιβ Παντελίδης. Από την άλλη, η Κελαντάν, που εδρεύει στην πρωτεύουσα, Κουάλα Λουμπούρ, και τελικά κατάφερε να τον παρουσιάσει μια ημέρα αργότερα, ενώ στην άλλη ομάδα τον περίμεναν σαν... χαζοί για προπόνηση.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρωταγωνιστή, που προτίμησε τους «κόκκινους πολεμιστές» από τους κόκκινους γίγαντες», με την Σελανγκόρ υπήρχε απλώς μια προφορική συμφωνία, την ώρα που η άλλη πλευρά κάνει λόγο για υπογραφή σε συμβόλαιο με μηνιαίες απολαβές ύψους 4000€. Ζητά, μάλιστα, μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας την παραδειγματική τιμωρία του Ναζρί (κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έναν χρόνο), χωρίς να τον θέλει πίσω. Στο έτερο στρατόπεδο ισχυρίζονται πως... ο παίκτης ορκιζόταν πως δεν έχει υπογράψει αλλού και τον πίστεψαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα