ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | Βελισσαράκος: "Ευκαιρία για μοντάρισμα"

Ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μοντάρει την ομάδα και να καταλήξει στα σχήματα και τα συστήματα που της ταιριάζουν βλέπει τη συμμετοχή της Εθνικής Νεανίδων στο τουρνουά της Ιταλίας (9-11 Αυγούστου) ο Γιώργος Βελισσαράκος, εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (Κροατία, 15-25 Αυγούστου).

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί την Πέμπτη (8/8) στις 14:00 το μεσημέρι με προορισμό την Ιταλία. Στο Καόρλι της Βενετίας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα τεθεί αντιμέτωπο σε φιλικά παιχνίδια με

τη γείτονα χώρα και επίσης την Ισπανία και την Ολλανδία, ολοκληρώνοντας έτσι την προετοιμασία της.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιώργος Βελισσαράκος, δήλωσε σχετικά: "Αυτό του τουρνουά θα μας δώσει την ευκαιρία να μοντάρουμε την ομάδα. Μέσα από τα δυνατά φιλικά θα καταφέρουμε να καταλήξουμε σε σχήματα και συστήματα".

"Πέρα από τα όποια προβλήματα (σ.σ.: τραυματισμούς) εμείς θα πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι στις 15 Αυγούστου στην πρεμιέρα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Οι παίκτριες μου πρέπει να βγάλουν πάθος και δύναμη μέσα στο παρκέ…έτσι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά", κατέληξε.

Η σύνθεση της Εθνικής Νεανίδων: Σταμολάμπρου, Νάστου (ΠΑΟΚ), Χωλοπούλου (Απόλλων Πτ.), Παυλοπούλου, Κίτσιου (Πρωτέας Βούλας), Φουράκη Β., Γεωργιάδη (ΑΕ Γαλατσίου), Χριστινάκη (ΠΑΟ), (Άμιλλα Τριπ.), Γεροστεργίου (Ηρακλής Θ.), Σταμάτη, Λούκα (Ίκαρος Καλλιθέας), Καραμπάτσα (ΑΟ Μελισσίων).

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή (9/8)
Ισπανία-Ολλανδία 19.30
Ιταλία-Ελλάδα 21.30

Σάββατο 10/8
Ελλάδα-Ισπανία 19.30
Ιταλία-Ολλανδία 21.30

Κυριακή 11/8
Ελλάδα-Ολλανδία 19.30
Ιταλία-Ισπανία 21.30

Keywords
Τυχαία Θέματα