ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ | "Αν δεν κάνει λάθη, θα πάει καλά η Ελλάδα"


Να θυμίσουμε ότι η ελληνική ομάδα συμμετέχει στο Β' όμιλο μαζί με την Ιταλία, την Λιθουανία και την Δανία. Το δημοσίευμα της FIBA για την ελληνική ομάδα ξεχωρίζει τους Λευτέρη Μποχωρίδη, Δημήτρη Αγραβάνη και τον Γιώργο Διαμαντάκο. Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Το περασμένο καλοκαίρι ήταν σχεδόν καταστροφικό για την Ελλάδα, καθώς απέφυγε τον υποβιβασμό και σίγουρα

απέχει πολύ από το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε μόλις πριν από λίγα χρόνια.
Η ομάδα είχε νεότερους από το 1994 γεννημένους παίκτες να αποτελούν το μισό της ρόστερ. Αν μπορούν να μάθουν από τα λάθη τους, θα κάνουν μια καλύτερα πράγματα αυτή τη φορά.

Αλλά δεν θα πρέπει να λαμβάνουν τίποτα ως δεδομένο και θα πρέπει να ανταγωνιστούν για την επίτευξη του στόχου που είναι να μπουν στην οκτάδα της διοργάνωσης.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μπορεί να έχει σίγουρα καλύτερη απόδοση από πέρυσι και το έδειξε κατά τη διάρκεια του τουρνουά Albert Schweitzer νωρίτερα φέτος, όταν έβαζε πάνω από 14 πόντους ανά παιχνίδι. Παρά την ηλικία του, έχει παίξει σε μεγάλο βαθμό στον Άρη τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και το Eurocup.

Ομοίως ο Δημήτρης Αγραβάνης μπορεί να έχει μεγάλη επιρροή σην επίθεση και γρήγορα χέρια για να είναι μια δύναμη αμυντικά.

Ο Γεώργιος Διαμαντάκος είναι ένα σέντερ, που πρόσφατα πήγε στον Παναθηναϊκό και αν είναι κοντά στην παραγωγικότητα που απέδειξε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα των παίδων το περασμένο καλοκαίρι, θα είναι ένα πραγματικό μπόνους για τους Έλληνες".

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα