ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ | To διαφημιστικό πρόγραμμα για τη νέα σεζόν


Η ανακοίνωση της νεοφώτιστης ομάδας, αναφέρει:

"Ο Πανελευσινιακός Α.Ο. Καλαθοσφαίρισης αποτελεί ένα Σύλλογο που τόσα χρόνια τώρα έχει καταφέρει το αδιανόητο για τα δεδομένα ενός Αθλητικού Σωματείου. Αποτελεί το μοναδικό αθλητικό οργανισμό που πρωταγωνιστεί σε μεγάλη κατηγορία και στηρίζεται αποκλειστικά στον οργανωμένο τρόπο διοίκησης και την κάθετη οργάνωση του. Υποστηρίζεται από ένα μεγάλο αριθμό στελεχών, απλών φίλων και οπαδών της ομάδας, οι οποίοι όλα τα χρόνια προσφέρουν κατά το δυνατόν τα μέγιστα για την επιτυχία της!

Κάθε χρόνο ο Πανελευσινιακός προσφέρει ένα ολοκληρωμένο

διαφημιστικό χορηγικό πακέτο. Φέτος είναι πιο δυναμικό, πιο πλούσιο και με τη παρουσία στα μεγάλα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ άκρως ελκυστικό για εκείνους που επιθυμούν να επενδύσουν τη διαφημιστική τους προβολή στο Σύλλογο.

Η μεταφορά της έδρας στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου δίνει τη δυνατότητα για καλύτερες ανέσεις στους θεατές και περισσότερες ευκαιρίες προβολής για τους διαφημιζομένους. Ο Πανελευσινιακός θα κάνει για μία ακόμη χρονιά κάθε αγώνα του γιορτή και διασκέδαση, όπως πρέπει κι αξίζει στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης.

Παράλληλα πολλά promotion events θα γίνουν και εντός της Ελευσίνας αφού ο Πανελευσινιακός ως γνωστόν δεν είναι απλά μία ομάδα αλλά μία ολόκληρη πόλη! Ο Σύλλογος θα έρθει ακόμα πιο κοντά στη νεολαία, με επισκέψεις στα σχολεία, με την ανανέωση του ραντεβού του στα φιλανθρωπικά ιδρύματα και τις διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο για τους φίλους της ομάδας.

Το χορηγικό πλάνο της νέας χρονιάς αρχίζει ήδη να γεμίζει. Τα Ελληνικά Πετρέλαια μέγας χορηγός του Συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια, ανανέωσαν την χορηγία τους προς την ομάδα ενώ η SIME ως χρυσός χορηγός εμπιστεύεται και φέτος την προβολή της στον Πανελευσινιακό! Παράλληλα πολλοί επιχειρηματίες και φίλοι της ομάδας έχουν ήδη εκδηλώσει τον ενδιαφέρον τους να προβληθούν μέσω αυτής.

Η νοικοκυρεμένη διοίκηση που διαθέτει ο Πανελευσινιακός στο τμήμα καλαθοσφαίρισης είναι αιτία εμπιστοσύνης αφού οι διαφημιζόμενοι γνωρίζουν ότι οι πόροι του Συλλόγου πηγαίνουν απευθείας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και στις Ακαδημίες της που αποτελούν πηγή χαράς για εκατοντάδες παιδιά του Θριασίου.

Στηρίζουμε οικονομικά τον Πανελευσινιακό και γράφουμε όλοι μαζί Ιστορία"!

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα