Με φόντο τον μεγάλο τελικό...

Ξεκινά σήμερα το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ με τους Εθνικό, Ιωνικό Νικαίας, Μίλωνα και Μανδραϊκό να διασταυρώνουν τα ξίφη τους με έπαθλο μία θέση στον μεγάλο τελικό της Παρασκευής...

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό θα "μονομαχήσουν" δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά μεταξύ τους, ο Εθνικός με τον Ιωνικό Νικαίας. Οι δύο αντίπαλοι είναι αντιμέτωποι και στο πρωτάθλημα της Α' ΕΣΚΑΝΑ όπου αμφότεροι

πρωταγωνιστούν και δίνουν μεγάλη μάχη (με τον Εθνικό να βρίσκεται στην 1η θέση και τον Ιωνικό να ακολουθεί καταπόδας με έναν βαθμό πίσω του) για την άνοδο στην Γ' Εθνική... Αναμένεται σπουδαίο ματς.

Στον δεύτερο ημιτελικό η εμπειρία του Μίλωνα, ο οποίος παλεύει για την άνοδο στην Β' Εθνική (αν και έχει χάσει έδαφος), θα "κονταροχτυπηθεί" με τον φιλόδοξο Μανδραϊκό που θέλει να ανακάμψει μετά τις γκέλες στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, όπου παρότι διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο έχει μείνει τρίτος, δύο βαθμούς μακρυά από την κορυφή και τι καλύτερο από μία επιτυχία στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου!

Το Κύπελλο αποδεδειγμένα είναι θεσμός των... εκπλήξεων και το φάιναλ φορ αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!

Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό του Μοσχάτου.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Τετάρτη 22/2

19.00 Εθνικός Πειραιά - Ιωνικός Νικαίας Στρέμπας Μέλης, Παπαδόπουλος Κ., Καραγεωργόπουλος, Λεουτσάκος, Κουτσομήτρος

21.15 Μίλωνας - Μανδραϊκός Μηλαπίδης, Ζακεστίδης, Παπαδόπουλος, Ευσ. Γεωργακίου, Δημακοπούλου, Μαλλούχου

* Την Παρασκευή 24/2 και ώρα 19.30 θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου με τους νικητές από τα ζευγάρια των ημιτελικών, ενώ στις 17.30 θα προηγηθεί και αγώνας επίδειξης Αναπτυξιακού Αγοριών ΕΣΚΑΝΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα