Εχει μόνο να κερδίσει...

Να μετρήσει τις δυνάμεις του μέσα στο σπίτι της Νο1 υποψήφιας για την κατάκτηση της φετινής Ευρωλίγκας, ΤΣΣΚΑ, θέλει ο Ολυμπιακός, ο οποίος με πολλά προβλήματα, αλλά χωρίς το παραμικρό άγχος θα αντιμετωπίσει απόψε (22/2, 18:15, Novasports 3) την πανίσχυρη "ομάδα του στρατού" για την 5η αγωνιστική του Top-16 και δεν έχει να χάσει απολύτως τίποτα...

Οι "ερυθρόλευκοι"

θέλουν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και με γνώμονα ότι παίζουν στην δυσκολότερη έδρα της φετινής διοργάνωσης, έχουν μόνο να κερδίσουν από το συγκεκριμένο παιχνίδι... Αλλωστε, μία ήττα στη σημερινή αναμέτρηση δεν σημαίνει τίποτα, αφού οι Πειραιώτες προκρίνονται μόνο με νίκη την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Γαλατσαράι, ανεξαρτήτως των σημερινών αποτελεσμάτων.

Ωστόσο, υπάρχει το -πολύ δύσκολο ομολογουμένως να συμβεί- ενδεχόμενο η ομάδα του Ντούσαν Ιβκοβιτς να πάρει το διπλό με 9 και πλέον πόντους και με νίκη την επόμενη εβδομάδα να κατακτήσει την κορυφή του ομίλου!

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν λείπουν από τους κυπελλούχους Ελλάδος και δεν είναι και λίγα... Γιώργος Πρίντεζης και Μάρκο Κέσελ δεν θα είναι στη διάθεση του Ντούντα, όπως και ο ανέτοιμος Παναγιώτης Βασιλόπουλος. Ο Εϊσι Λο παρότι αποφασίστηκε να ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη -λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί- και θα κριθεί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή.

Απ' την άλλη, η ΤΣΣΚΑ θέλει να ολοκληρώσει με νίκη τις υποχρεώσεις για το Top-16, όσον αφορά τα παιχνίδια στην έδρα της, κάνοντας ακόμη ένα... μικρό δωράκι στους φίλους της, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει και την πρωτιά του ομίλου σε περίπτωση που επικρατήσει επί του Ολυμπιακού και ταυτόχρονα νικήσει και η Γαλατά την Εφές... Μοναδικό ερωτηματικό για τον Γιόνας Καζλάουσκας είναι ο Βίκτορ Χριάπα, η συμμετοχή του οποίου θα αποφασιστεί λίγο πριν το τζάμπολ...

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

5ος Ομιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ολυμπιακός 22/2, 18:15 Novasports 3

Γαλατάσαραϊ-Αναντολού Εφές 20:30

6ος Ομιλος

Μπιλμπάο-Σιένα 20:00

Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνικάχα Μάλαγα (23/2, 21:45)

7ος Ομιλος

Φενέρμπαχτσε-Ούλκερ-Ούνιξ Καζάν (23/2, 20:00)

Παναθηναϊκός-Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο (23/2, 22:00)

8ος Ομιλος

Καντού-Μπαρτσελόνα (23/2, 21:45)

Μακάμπι Τελ Αβίβ-Ζαλγκίρις Κάουνας (23/2, 22:05)

Keywords
Τυχαία Θέματα