ΜΑΛΑΓΑ | "Χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό από τον Γκιστ"

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι και επίσημα παίκτης του Παναθηναϊκού και ο Γιασμίν Ρέπεσα θέλησε να ξεκαθαρίσει του λόγους που τον έκαναν να συμφωνήσει στην ανταλλαγή του με τον Αντι Πάνκο, τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα μαζί του και εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προσφέρει στο "Τριφύλλι"!

Για τις φήμες ότι δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις με τον Γκιστ ο πολύπειρος Κροάτης τεχνικός ανάφερε: "Θέλω να τονίσω ότι ο Γκιστ

είναι ένα πολύ καλό παιδί κι ένας εξαιρετικός παίκτης. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι ο Γκιστ δεν είχε κίνητρο. Ουδέποτε ανέφερα κάτι τέτοιο", δήλωσε στο Goal και πρόσθεσε: "Στην εποχή του Facebook και του Twitter ορισμένα πράγματα παίρνουν τεράστιες διαστάσεις. Ο Γκιστ για παράδειγμα. Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι δεν έχει καν προφίλ στο Facebook ο Γκιστ και σχεδόν κάθε μέρα ο Τύπος αναδημοσίευε πράγματα που υποτίθεται ο Γκιστ έγραφε εκεί!".

Οσο για το σκεπτικό της ανταλλαγής με τον Πάνκο, δήλωσε: "Εμείς στη θέση "4" είχαμε τον Φραν Βάσκεθ και τον Λίμα πέρα από τον Γκιστ. Και τα τρία παιδιά που καλύπτουν την ίδια θέση διακρίνονται από παρόμοιες ικανότητες, έχουν ίδια χαρακτηριστικά. Είναι αθλητικοί παίκτες με πολύ καλά φυσικά προσόντα. Εμείς χρειαζόμασταν κάτι διαφορετικό για να δυναμώσουμε το ρόστερ μας. Και βέβαια δεν ήταν δυνατόν να αλλάξουμε έναν Ισπανό παίκτη όπως ο Φραν. Η συγκυρία ήταν ευνοϊκή, αφού κι ο Παναθηναϊκός αντιμετώπιζε τα ίδια θέματα από τη στιγμή που απέκτησε τον Καπόνο. Ο Αμερικανός με τον Ματσιούλις και τον Πάνκο έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η ανταλλαγή".

Τέλος, εκτίμησε ότι ο Γκιστ θα προσφέρει στον Παναθηναϊκό. "Πράγματι είναι ένας παίκτης που δεν τον λες ούτε "4", ούτε "5", αλλά στον Παναθηναϊκό θα προσφέρει διότι τα αθλητικά προσόντά του τα χρειαζόταν η ελληνική ομάδα. Οπως ακριβώς συμβαίνει με εμάς και τον Πάνκο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία".

Keywords
Τυχαία Θέματα