ΕΥΡΩΠΗ | Κατσικάρης: "Ναι, αναλαμβάνω την Ρωσία!"

Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος! Ο Φώτης Κατσικάρης θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας, με τον Ελληνα προπονητή της Μπιλμπάο να μην κρύβεται και να δηλώνει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ αυτού και της ρώσικης Ομοσπονδίας!

"Ναι, αναλαμβάνω την Ρωσία! Υπάρχει ένας όρος στο συμβόλαιό μου με την Μπιλμπάο που μου επιτρέπει να εργαστώ σε Εθνική ομάδα το καλοκαίρι. Πρόκειται απλώς για μία παρένθεση στη συνεργασία μου με την Μπιλμπάο, η οποία θα συνεχιστεί κανονικά", δήλωσε μετά τη νίκη

των Βάσκων επί της Ομπραντόιρο ο Φώτης Κατσικάρης!

Μάλιστα, τη συμφωνία επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Μπιλμπάο, Πρέντραγκ Σάβοβιτς. Για να ξεπεραστεί, ωστόσο, το εμπόδιο του κανονισμού της ACB, ο οποίος απαγορεύει σε προπονητές της λίγκας να δουλεύουν παράλληλα σε Εθνικές ομάδες, η συνεργασία με τον 45χρονο προπονητή θα διακοπεί για λίγους μήνες. "Ολα θα γίνουν με διαφανείς και καθ' όλα νόμιμες διαδικασίες", ξεκαθάρισε.

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρωσίας από τον Φώτη Κατσικάρη θα ανακοινωθεί και επίσημα την Δευτέρα 24/12 -όπως είχαν ανακοινώσει οι άνθρωποι της ρώσικης Ομοσπονδίας- και θα αφορά τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον Ελληνα προπονητή να βρίσκει στο δρόμο του την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα