NBA | Στο... "ψυγείο" ο οξύθυμος Κάζινς!

Το νέο πειθαρχικό παράπτωμα του ΝτεΜάρκους Κάζινς, ο οποίος διαπληκτίστηκε με τον Κιθ Σμαρτ, δεν πέρασε στα... ψιλά για τους Κινγκς, που έθεσαν εκτός ομάδας τον πρώτο τους σκόρερ!

Ο 22χρονος σέντερ του Σακραμέντο τα είπε σε... ανεπίτρεπτα έντονο διάλογο με τον προπονητή του, στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τους Κλίπερς στο Λος Αντζελες, με αποτέλεσμα ο Κιθ Σμαρτ να του δίνει έντολη να παραμείνει στα αποδυτήρια και να μην βγει για το δεύτερο ημίχρονο!

Ωστόσο,

αυτό το πειθαρχικό παράπτωμα -το οποίο δεν είναι δα και το... πρώτο στο οποίο υποπίπτει ο θηριώδης και άκρως ταλαντούχος σέντερ- δεν πέρασε ατιμώρητο από τη διοίκηση, που έβαλε στο "ψυγείο" τον Ντε Μάρκους Κάζινς μέχρι νεοτέρας!

Μάλιστα, ο ηγέτης των Κινγκς παραδέχθηκε το λάθος του, αν και άφησε αιχμές για το γεγονός ότι το περιστατικό πήρε διαστάσεις: "Ο,τι γίνεται στα αποδυτήρια πρέπει να μένει εκεί, αλλά έκανα λάθος...".

Ο Κάζινς είναι ο πρώτος σκόρερ του Σακραμέντο με 16,6 πόντους κατά μέσο όρο, αλλά και πρώτος ριμπάουντερ με 9,5 ανά αγώνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα